Takplåt Stockholm

Villatakexperten Takläggning Takplåt Stockholm
Takplåt Stockholm

Takplåt Stockholm

Vi på Villatakexperten utför alla möjliga typer av takarbeten på allt från små sommarstugor till större villor. Det vi främst sysslar med är takrenoveringar och takomläggningar, men hjälper gärna även till med takmålningar. Vi arbetar med många olika typer av tak, såsom takplåt, åt alla möjliga typer av hus i Stockholm och Stockholmsområdet. Takplåten som sådant är ett både lätt och underhållsfritt takmaterial.

Varför just plåttak i Stockholm?

Varför Plåttak?

Takplåt (Plåttak) är ett relativt underhållsfritt och lätt material att använda sig av på ditt tak. Det är effektivt och gjort för att hålla tätt i alla väder. Modern takplåt är uppbyggda i flera skikt kring en kärna av stål eller aluminium och där kan du själv välja vilken tjocklek du vill ha.

Om du ska renovera ett äldre hus med takstolar som inte är anpassade för tung vikt, så är takplåt ett perfekt alternativ vid din takomläggning. En annan fördel är att de kan läggas på tak med plan lutning och i dag finns det modeller som passar på tak som är helt plana. Ytan på takplåten är halare än andra material, vilket underlättar under vinterhalvåret då snön lätt glider av taket.

Hur vi arbetar

Vi arbetar alltid med ett tydligt kundfokus i åtanke och för oss är det av högsta vikt att du som kund hos oss är nöjd med det utförda arbetet och känner dig trygg i valet av oss som din takreparatör. Vi erbjuder alltid att genomföra ett kostnadsfritt besök till er byggnad för att hjälpa till med att utvärdera och avgöra vilken typ av åtgärder just era tak behöver.

Nästa steg för oss är att återkoppla till er med en offert på det totala priset för arbetet.

Framtagning av offerten underlättas även av det underlaget vi får in från besöket då vi enklare kan bilda oss en uppfattning av hur stort jobbet faktiskt är, vilka resurser som kan tänkas krävas och vilken tidsram som är rimlig för arbetet.

 

Tjäna pengar på ett välskött tak

Inte nog med att ett nytt tak kan vara estetiskt snyggt, det är även en långsiktig investering som ökar värdet på ditt hus när du kommer i tankar om att sälja. Livslängden på ett hus med ett välskött tak kan förlänga livslängden med upp till 10 år. Med andra ord kan du se det som en vinst att anlita oss som takläggare i Stockholm.

 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök i Stockholm

För att få ert tak att höja värdet på din fastighet krävs det att ni underhåller plåttaket och ser till att det håller sig uppdaterat och fräscht, annars kan det brytas ned genom att alger och mossa börjar växa på det. Hör av er här på hemsidan genom att fylla i vårt kontaktformulär!

Line

Några av våra referenser

19 oktober, 2020

Takomläggning Stocksund

Takomläggning 2-Kupigt Vittinge Lertegel. Montering nya takfönster. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbelag. Nya hängrännor och stuprör samt vindskiveplåtar i aluzink är monterade.
19 oktober, 2020

Omläggning 5 fastigheter åt BRF Mandelblomman

Montering av nytt tätskikt från Trebolit på 5 fastigheter. I samband med takomläggning monterades även ny taksäkerhet.
19 oktober, 2020

Takomläggning åt BRF Sandkilen

Omläggning av papptaken åt BRF Sandkilen på 9 fastigheter.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Djursholm

Takomläggning, Svarta Jönåker protector 2.0. Montering ny bandtäckt plåt på runt takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag.
19 oktober, 2020

Bandtäckning, Djursholm

Takomläggning med bandtäckt plåt i Djursholm. Intäckning av skorsten och venthuv samt montering ny taklucka.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Stäket

Takomläggning 2-kupigt Vittinge lertegel. Montering ny badtäckt plåt på takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag. Nya hängrännor och stuprör är monterade med skarprörsvinklar.
8 september, 2020

Takläggning Gustavsberg

Pågående projekt åt BRF Skeviksgatan i Gustavsberg, Värmdö. Takomläggning av takpannor Kontakta oss om ni söker en takläggare på Värmdö. Vi erbjuder lorem
7 september, 2020

Omläggning av tak i Knivsta

Omläggning av tak i Knivsta. Svarta Jönåker betongpannor inklusive byte av samtliga plåtdetaljer.
6 september, 2020

Kostnad att byta tak

Så vad kostar det att lägga om sitt tak då? Och vad är det som gör att vissa tak kostar mer än andra. Här nedan redogör vi några av de aspekter som vi som takläggare i Stockholm måste ta hänsyn till när vi skriver en offert.
6 september, 2020

Omläggning av tak i Huddinge

Projekt: Takomläggning i Huddinge Nya Jönåker Protector 2.0 nya hängrännor/stuprör, ränndalar mm. Installation av solceller i samarbete med Cellsolar!
6 september, 2020

Omläggning av papptak i Sollentuna

Omläggning av papptak i Sollentuna, inklusive byte av hängrännor/stuprör samt tillverkning och montering av nya krönplåtar.

Stäng

Kontakta oss!