Bil med texten Villatakexperten

Takläggare Trollhättan

Söker du en kunnig takläggare i Trollhättan med omnejd? Varmt välkommen till oss på Villatakexperten! Nu har vi äntligen öppnat upp vår verksamhet även i Trollhättan.

 020-22 01 01
 info@villatakexperten.se
Öppettider vardagar 08:00-17:00

Få offert

Villatakexperten Takläggning Takläggare Trollhättan
Takläggning av erfarna takläggare

Takläggare i Trollhättan

Visste du att det är bra att se över taket med jämna mellanrum och inte bara när det börjat bli problem? Många gånger kan en takinspektion påvisa att problem är på väg innan de är där. Oavsett om du vill veta hälsostatus på ditt tak eller få en takläggning är du varmt välkommen till oss på Villatakexperten! Vi är experter på tak i alla former!

Våra takläggare har lång erfarenhet och vi har varit verksamma i branschen i många år. Både på enskilda fastigheter som på större komplex såsom samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Eftersom kvalitet är viktigt för oss, så utför våra takläggare alltid arbetet enligt beprövade metoder och med högkvalitativt material som klarar av det nordiska klimatet. Ett tak är en stor investering och du ska kunna känna dig trygg med resultatet.

För oss är alla tak lika viktiga, både på den lilla villan och det stora bostadsrättshuset. Så varmt välkommen till oss för att få hjälp med takläggning i Trollhättan!

Få offert

takläggare
takläggare
Vi kan alla typer av tak!

Takrenovering Trollhättan

Det finns flera olika typer av tak att välja på och ibland är det lite svårt att välja. Vi hjälper dig att göra rätt val! Villatakexperten kan de som brukar vara aktuella att använda för oss i Sverige. Vi erbjuder bland annat renovering och läggning av:

  • Traditionella takpannor
  • Papptak
  • Plåttak
  • Energitak
  • Byta tak eller takrenovering

En takrenovering utförd av en professionell takläggare ses som en riktigt bra investering i ett hus. Den förlänger bostadens livslängd och du undviker onödiga skador på fastigheten så som vattenskador som ofta är en rätt dyr historia.

Intresserad av att anlita oss? Se vad våra kunder säger! Vi har många års recensioner från våra kunder och ett fint snittbetyg på 4,9/5.

Vår arbetsprocess vid takläggning

Innan vi sätter igång att arbeta med ditt tak, så får du en offert från oss som du får godkänna. Efter det så ser vi alltid till att komma igång med arbetet så fort som vi bara kan. Under arbetets gång är vi självklart öppna med vad som händer och hur det går, detta så att du som kund ska ha full koll på arbetsprocessen. God kvalitet och ett bra bemötande är viktigt för oss.

Takläggning är en investering!

Ett nytt tak är estetiskt snyggt och tilltalande och det är även en långsiktig investering som ökar värdet på ditt hus om du kommer i tankar om att sälja. Ett välskött tak gör att du undviker onödiga skador och slitage på bostaden, vilket gör att du i det långa loppet undviker onödiga kostnader.

Kontakta en kunnig takläggare

Kontakta oss på Villatakexperten för ett kostnadsfritt hembesök och rådgivning om vad som är bäst för just ditt . Vi kan tak och genom hög service och god kundnärvaro levererar våra takläggare hållbara resultat som står sig till konkurrenskraftiga priser.

Nu finns vi även i Trollhättan

Vi på Villatakexperten började vår verksamhet i Stockholm och har nu äntligen utökat vår verksamhet till Trollhättan.

Få offert

Line

Några av våra referenser

19 oktober, 2020

Takomläggning Stocksund

Takomläggning 2-Kupigt Vittinge Lertegel. Montering nya takfönster. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbelag. Nya hängrännor och stuprör samt vindskiveplåtar i aluzink är monterade.
19 oktober, 2020

Omläggning 5 fastigheter åt BRF Mandelblomman

Montering av nytt tätskikt från Trebolit på 5 fastigheter. I samband med takomläggning monterades även ny taksäkerhet.
19 oktober, 2020

Takomläggning åt BRF Sandkilen

Omläggning av papptaken åt BRF Sandkilen på 9 fastigheter.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Djursholm

Takomläggning, Svarta Jönåker protector 2.0. Montering ny bandtäckt plåt på runt takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag.
19 oktober, 2020

Bandtäckning, Djursholm

Takomläggning med bandtäckt plåt i Djursholm. Intäckning av skorsten och venthuv samt montering ny taklucka.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Stäket

Takomläggning 2-kupigt Vittinge lertegel. Montering ny badtäckt plåt på takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag. Nya hängrännor och stuprör är monterade med skarprörsvinklar.
8 september, 2020

Takläggning Gustavsberg

Pågående projekt åt BRF Skeviksgatan i Gustavsberg, Värmdö. Takomläggning av takpannor Kontakta oss om ni söker en takläggare på Värmdö. Vi erbjuder lorem
7 september, 2020

Omläggning av tak i Knivsta

Omläggning av tak i Knivsta. Svarta Jönåker betongpannor inklusive byte av samtliga plåtdetaljer.
6 september, 2020

Kostnad att byta tak

Så vad kostar det att lägga om sitt tak då? Och vad är det som gör att vissa tak kostar mer än andra. Här nedan redogör vi några av de aspekter som vi som takläggare i Stockholm måste ta hänsyn till när vi skriver en offert.
6 september, 2020

Omläggning av tak i Huddinge

Projekt: Takomläggning i Huddinge Nya Jönåker Protector 2.0 nya hängrännor/stuprör, ränndalar mm. Installation av solceller i samarbete med Cellsolar!
6 september, 2020

Omläggning av papptak i Sollentuna

Omläggning av papptak i Sollentuna, inklusive byte av hängrännor/stuprör samt tillverkning och montering av nya krönplåtar.

Stäng

Kontakta oss!