Takpapp

Villatakexperten Takläggning Tjänster Takpapp (Papptak)

Varför lägga takpapp?

Materialet för takpapp har genomgått en stark teknisk utveckling de senaste åren och är idag något helt annat än förr. För några år sedan så passade det bättre med takpapp främst för sommarstugor och mindre garage. 

Dagens material är mycket tåligare och är ett utmärkt alternativ även på större byggnader, som industrifastigheter och offentliga byggnader.

Bra pris och tåligt material

Takpapp (papptak) är ett mycket kostnadseffektivt material som håller i många år om arbetet utförs korrekt. Det går snabbt att lägga och i kombinationen med den något lägre kostnaden än andra material så är papptak ett mycket populärt val.

Om du ser till att använda papp av hög kvalitet, gör en översyn och ser till att underhålla taket ett par gånger per år, kommer du ha ett tak som kan hålla i upp till 30 år. Det gör det inte bara billigt vid utförandet, utan oerhört prisvärt i längden.

Kostnadsfritt hembesök för att se över ditt papptak

Välkommen att kontakta oss på Villatakexperten om du är intresserad av att lägga ett papptak i Stockholm eller Uppsala. Vi erbjuder alltid att komma på ett kostnadsfritt hembesök och inspektera ditt tak.

Efter hembesöket ser vi till att du får offert för arbetet som skall utföras, vartefter vi kan presentera en tidsplan från utförande till slutbesiktning.

Självklart har du sedan 15 års tätskiktsgaranti på arbetet.
Vi på Villatakexperten är certifierade inom "Heta Arbeten" när vi utför svetsningen av ditt papptak.

Line

Kontakta oss!

Några av våra referenser

19 oktober, 2020

Takomläggning Stocksund

Takomläggning 2-Kupigt Vittinge Lertegel. Montering nya takfönster. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbelag. Nya hängrännor och stuprör samt vindskiveplåtar i aluzink är monterade.
19 oktober, 2020

Omläggning 5 fastigheter åt BRF Mandelblomman

Montering av nytt tätskikt från Trebolit på 5 fastigheter. I samband med takomläggning monterades även ny taksäkerhet.
19 oktober, 2020

Takomläggning åt BRF Sandkilen

Omläggning av papptaken åt BRF Sandkilen på 9 fastigheter.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Djursholm

Takomläggning, Svarta Jönåker protector 2.0. Montering ny bandtäckt plåt på runt takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag.
19 oktober, 2020

Bandtäckning, Djursholm

Takomläggning med bandtäckt plåt i Djursholm. Intäckning av skorsten och venthuv samt montering ny taklucka.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Stäket

Takomläggning 2-kupigt Vittinge lertegel. Montering ny badtäckt plåt på takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag. Nya hängrännor och stuprör är monterade med skarprörsvinklar.
8 september, 2020

Takläggning Gustavsberg

Pågående projekt åt BRF Skeviksgatan i Gustavsberg, Värmdö. Takomläggning av takpannor Kontakta oss om ni söker en takläggare på Värmdö. Vi erbjuder lorem
7 september, 2020

Omläggning av tak i Knivsta

Omläggning av tak i Knivsta. Svarta Jönåker betongpannor inklusive byte av samtliga plåtdetaljer.
6 september, 2020

Kostnad att byta tak

Så vad kostar det att lägga om sitt tak då? Och vad är det som gör att vissa tak kostar mer än andra. Här nedan redogör vi några av de aspekter som vi som takläggare i Stockholm måste ta hänsyn till när vi skriver en offert.
6 september, 2020

Omläggning av tak i Huddinge

Projekt: Takomläggning i Huddinge Nya Jönåker Protector 2.0 nya hängrännor/stuprör, ränndalar mm. Installation av solceller i samarbete med Cellsolar!
6 september, 2020

Omläggning av papptak i Sollentuna

Omläggning av papptak i Sollentuna, inklusive byte av hängrännor/stuprör samt tillverkning och montering av nya krönplåtar.

Stäng

Kontakta oss!