Tegeltak Stockholm

Villatakexperten Takläggning Tegeltak Stockholm
Tegeltak Stockholm

Tegeltak Stockholm

Vi är Villatakexperten, takfirman som arbetar med allt från takrenovering till takomläggning. Vi arbetar med olika typer av tak, såsom tegeltak och gör detta i Stockholm och Stockholmsområdet. Då vi arbetar med många olika taktyper, så kan ni vara säkra på att vi besitter expertis när det kommer till att utföra våra uppgifter för att hjälpa ditt hus. Just tegeltak är en typ av takpanna som är av relativt lätt vikt. Den är väldigt populär i dag, då den tål vårt nordiska väder samtidigt som det är estetiskt snyggt på småhus och villor.

Varför just tegeltak i Stockholm?

Varför Tegeltak?

Takpannor – Tegeltak är ett av de vanligaste alternativen på tak i Sverige. Vid takomläggning är denna variant nästan en självklarhet för många, eftersom de skyddar väldigt bra mot vårt nordiska väder. Dessutom ser det snyggt ut. Vi arbetar både med takpannor av både tegel och betong och har lång erfarenhet av att göra så. Betongteglet är kraftigare i materialet än tegelpannor. Därför krävs det att husets konstruktion klarar av vikten av betongplattorna.

Hur vi arbetar

Vi arbetar alltid med ett tydligt kundfokus i åtanke och för oss är det av högsta vikt att du som kund hos oss är nöjd med det utförda arbetet och känner dig trygg i valet av oss som din takreparatör. Vi erbjuder alltid att genomföra ett kostnadsfritt besök till er byggnad för att hjälpa till med att utvärdera och avgöra vilken typ av åtgärder just era tak behöver.

Nästa steg för oss är att återkoppla till er med en offert på det totala priset för arbetet.

Framtagning av offerten underlättas även av det underlaget vi får in från besöket då vi enklare kan bilda oss en uppfattning av hur stort jobbet faktiskt är, vilka resurser som kan tänkas krävas och vilken tidsram som är rimlig för arbetet.

 

Tjäna pengar på ett välskött tak

Inte nog med att ett nytt tak kan vara estetiskt snyggt, det är även en långsiktig investering som ökar värdet på ditt hus när du kommer i tankar om att sälja. Livslängden på ett hus med ett välskött tak kan förlänga livslängden med upp till 10 år. Med andra ord kan du se det som en vinst att anlita oss som takläggare i Stockholm.

 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök i Stockholm

Om du råkar vara i behov av en erfaren takfirma i närheten av Stockholm eller Stockholmsregionen, kontakta gärna oss! Ni kan nå oss via vårt offertformulär eller vårt kontaktformulär här på hemsidan.

Line

Några av våra referenser

19 oktober, 2020

Takomläggning Stocksund

Takomläggning 2-Kupigt Vittinge Lertegel. Montering nya takfönster. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbelag. Nya hängrännor och stuprör samt vindskiveplåtar i aluzink är monterade.
19 oktober, 2020

Omläggning 5 fastigheter åt BRF Mandelblomman

Montering av nytt tätskikt från Trebolit på 5 fastigheter. I samband med takomläggning monterades även ny taksäkerhet.
19 oktober, 2020

Takomläggning åt BRF Sandkilen

Omläggning av papptaken åt BRF Sandkilen på 9 fastigheter.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Djursholm

Takomläggning, Svarta Jönåker protector 2.0. Montering ny bandtäckt plåt på runt takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag.
19 oktober, 2020

Bandtäckning, Djursholm

Takomläggning med bandtäckt plåt i Djursholm. Intäckning av skorsten och venthuv samt montering ny taklucka.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Stäket

Takomläggning 2-kupigt Vittinge lertegel. Montering ny badtäckt plåt på takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag. Nya hängrännor och stuprör är monterade med skarprörsvinklar.
8 september, 2020

Takläggning Gustavsberg

Pågående projekt åt BRF Skeviksgatan i Gustavsberg, Värmdö. Takomläggning av takpannor Kontakta oss om ni söker en takläggare på Värmdö. Vi erbjuder lorem
7 september, 2020

Omläggning av tak i Knivsta

Omläggning av tak i Knivsta. Svarta Jönåker betongpannor inklusive byte av samtliga plåtdetaljer.
6 september, 2020

Kostnad att byta tak

Så vad kostar det att lägga om sitt tak då? Och vad är det som gör att vissa tak kostar mer än andra. Här nedan redogör vi några av de aspekter som vi som takläggare i Stockholm måste ta hänsyn till när vi skriver en offert.
6 september, 2020

Omläggning av tak i Huddinge

Projekt: Takomläggning i Huddinge Nya Jönåker Protector 2.0 nya hängrännor/stuprör, ränndalar mm. Installation av solceller i samarbete med Cellsolar!
6 september, 2020

Omläggning av papptak i Sollentuna

Omläggning av papptak i Sollentuna, inklusive byte av hängrännor/stuprör samt tillverkning och montering av nya krönplåtar.

Stäng

Kontakta oss!