Om oss - Villatakexperten i Sverige AB - Din expert på tak!

Om oss

Precis som vårt namn avslöjar är Villatakexperten en takfirma i Stockholm/Uppsala med expertis inom tak, framförallt för villor och småhus. Vår kärnverksamhet riktar sig mot villaägare men vi arbetar också mot företag, bostadsrättsföreningar och byggherrar.

Vi har lång erfarenhet att arbeta med olika typer av tak och material, och kan idag även erbjuda energitak för dig som är intresserad av att göra ditt takbyte till en lönsam affär många år framöver.

Vi utför takläggning och reparation i hela Stockholmsregionen samt Uppsala och har som målsättning att alltid leverera högkvalitativa jobb till ett konkurrenskraftigt pris, något som i slutändan ger nöjda kunder. Vi vet att en helrenovering av ett tak, kan vara den enskilt största investering som genomförs på ett hus. Därför ser vi det som extremt viktigt att kunna erbjuda flexibla lösningar, punktlighet och tak av högsta kvalitet. En tydlig arbetsprocess finns utformad, med avslutande kontroll och garanti, detta för att skapa trygghet för er när ni anlitar oss.

Vad kostar det att byta tak?
Vi erbjuder alltid kostnadsfri besiktning, där vi kommer förbi ert hus och tittar på ert tak. Efter det mötet kan vi ge er en offert på arbetet som skulle behöva göras. Kontakta oss via kontaktformuläret så återkommer vi till er för att boka en tid!

Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm