Takbyte & takrenovering på Lidingö – Erfarna – Villatakexperten

Takläggare – Lidingö

Vi på Villatakexperten är experter på takläggning, takbyte och takrenoveringar, både på enskilda fastigheter och för större komplex såsom samfälligheter och bostadsrättsföreningar.

Att byta tak på Lidingö

När du ska renovera ditt tak eller byta ut det är det essentiellt att det blir väl genomfört. Ett dåligt lagt tak eller en undermålig reparation kan på sikt medföra skador på din fastighet. Vi på Villatakexperten utför alltid vårt arbete ut efter beprövade metoder och använder oss enbart av material och leverantörer som är erkänt bra av branschen.

Takläggare på Lidingö – Hur vi arbetar

Efter det att vi har tagit på oss ett uppdrag är våra takläggare måna om att komma igång med det faktiska takbytet på Lidingö så snabbt som möjligt. Under hela arbetsprocessen är vi måna om att hålla god kontakt med dig. Att du som kund har full insyn i arbetsprocessen är viktigt för oss och hjälper till att bygga en god kundrelation.

Alla tjänar på ett väl utfört arbete. Vi på Villatakexperten har genom åren samlat på oss en mängd referenskunder som hjälper till att intyga vår kompetens. Ett väl utfört arbete är A och O för oss – våra tak klarar både ur och skur.

Tjäna pengar på ett välskött tak

Ett välskött tak kan förlänga livet på din fastighet med upp till 10 år. Så att genomföra en takrenovering eller ett takbyte utfört av proffs kan ses som en investering som på sikt även ger avkastning när det väl är dags för försäljning.

Kontakta oss på Villatakexperten redan idag

Kontakta oss på Villatakexperten redan idag för ett kostnadsfritt hembesök och rådgivning. Våra takläggare är proffs på tak och genom lång erfarenhet och god yrkesvana levererar vi hållbara resultat med lång livslängd till ett konkurrenskraftigt pris.

Kontakta oss här så hör vi av oss


Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm