Lägenhetskomplex från ovan

Takläggare Märsta

Villatakexperten Takläggning Märsta
Takläggning Märsta

Takläggare Märsta

Vi på Villatakexperten har experter på allt från takläggning, takbyte och takrenoveringar. Söker ni efter hjälp med allt från att lägga tak på småhus och sommarstugor till större villor och fastigheter så är det oss ni ska höra av er till.

Vi värderar många saker när det kommer till att byta tak, men det viktigaste tycker vi är att det blir väl genomfört. Har du ett tak som är dåligt lagt eller en reparation som är undermåligt genomförd så riskerar du att få skada hela byggnaden. Villatakexperten levererar dig alltid ett väl genomfört arbete utefter beprövade metoder med material och leverantörer som vi vet att man kan lita på.

Bil med texten Villatakexperten
Att byta tak

Att byta tak

Villatakexperten försöker alltid se till att takbytet påbörjas så fort som möjligt, detta är något som är viktigt för oss när vi tar oss an ett nytt uppdrag. God kommunikation för att du som kund alltid ska ha koll på hur arbetsprocessen fortgår är något som vi värdesätter. En god kundrelation är något som både du som kund och vi som leverantör av en tjänst har nytta av.

Tack vare våra många referenser som vi samlat på oss under åren så behöver ni inte vara oroliga när ni väljer oss. Arbetet ska vara väl utfört från start till mål, taket ska klara alla väder i ur och skur.

Lägenhetskomplex från ovan
Hur vi arbetar

När du godkänt en offert av oss så ser vi alltid till att komma igång med det faktiska arbetet så fort som vi bara kan, utan att kompromissa med kvaliteten. Vi vill vara transparanta och att du som kund ska ha full koll på arbetsprocessen då vi värderar en bra relation med våra kunder.

 

Tjäna pengar på ett välskött tak

Få ditt tak i Märsta bytt av en proffsig takläggare som oss på Villatakexperten. Inte nog med att du förlänger livslängden på din byggnad med ända upp till 10 år, på sikt är det även en investering som ger dig avkastning när det kommer till försäljning.

 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök i Åkersberga

Med våra långa erfarenhet och goda yrkesvana kan vi erbjuda kostnadsfria hembesök där du får råd inför ditt takbyte. Tack vare att vi kan erbjuda detta så kan vi leverera er ett tank med lång livslängd till ett konkurrenskraftigt pris. Kontakta oss via formuläret på siten eller telefon för mer information.

Line

Några av våra referenser

19 oktober, 2020

Takomläggning Stocksund

Takomläggning 2-Kupigt Vittinge Lertegel. Montering nya takfönster. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbelag. Nya hängrännor och stuprör samt vindskiveplåtar i aluzink är monterade.
19 oktober, 2020

Omläggning 5 fastigheter åt BRF Mandelblomman

Montering av nytt tätskikt från Trebolit på 5 fastigheter. I samband med takomläggning monterades även ny taksäkerhet.
19 oktober, 2020

Takomläggning åt BRF Sandkilen

Omläggning av papptaken åt BRF Sandkilen på 9 fastigheter.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Djursholm

Takomläggning, Svarta Jönåker protector 2.0. Montering ny bandtäckt plåt på runt takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag.
19 oktober, 2020

Bandtäckning, Djursholm

Takomläggning med bandtäckt plåt i Djursholm. Intäckning av skorsten och venthuv samt montering ny taklucka.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Stäket

Takomläggning 2-kupigt Vittinge lertegel. Montering ny badtäckt plåt på takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag. Nya hängrännor och stuprör är monterade med skarprörsvinklar.
8 september, 2020

Takläggning Gustavsberg

Pågående projekt åt BRF Skeviksgatan i Gustavsberg, Värmdö. Takomläggning av takpannor Kontakta oss om ni söker en takläggare på Värmdö. Vi erbjuder lorem
7 september, 2020

Omläggning av tak i Knivsta

Omläggning av tak i Knivsta. Svarta Jönåker betongpannor inklusive byte av samtliga plåtdetaljer.
6 september, 2020

Kostnad att byta tak

Så vad kostar det att lägga om sitt tak då? Och vad är det som gör att vissa tak kostar mer än andra. Här nedan redogör vi några av de aspekter som vi som takläggare i Stockholm måste ta hänsyn till när vi skriver en offert.
6 september, 2020

Omläggning av tak i Huddinge

Projekt: Takomläggning i Huddinge Nya Jönåker Protector 2.0 nya hängrännor/stuprör, ränndalar mm. Installation av solceller i samarbete med Cellsolar!
6 september, 2020

Omläggning av papptak i Sollentuna

Omläggning av papptak i Sollentuna, inklusive byte av hängrännor/stuprör samt tillverkning och montering av nya krönplåtar.

Stäng

Kontakta oss!