Mörkt tak från ovan

Takläggare Järfälla

Söker du en duktigt och kunnig takläggare i Järfälla? Välkommen till oss på Villatakexperten!

 020-22 01 01
 info@villatakexperten.se
Öppettider vardagar 08:00-17:00

Få offert

Villatakexperten Takläggning Järfälla
Takläggning Järfälla

Takläggare Järfälla

Vi är Villatakexperten och vi är din expert på takbyte och takrenovering i Järfälla. Med takläggare som har lång erfarenhet och gedigna yrkeskunskaper levererar vi hållbara resultat med lång livslängd. Vi utför takbyten och takrenoveringar både på enskilda fastigheter men även på större komplex såsom samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Vi bedömer aldrig ett uppdrag som färdigt förrän du som kund är nöjd med det uppnådda resultatet.

Få offert

takläggare
Takläggare
Takrenovering Järfälla

Att byta tak

När du ska renovera ditt tak, eller byta ut det mot ett nytt, är det viktigt att det blir ordentligt gjort. Ett slarvigt takarbete kan innebära onödiga skador på din fastighet. Vi förstår att för de allra flesta är en takrenovering eller ett nytt tak en stor investering. Det ska hålla i många år och skydda din fastighet.

Därför är det viktigt att du kan lita på att jobbet blir korrekt utfört. Välj din takläggare med omsorg för att se till att du anlitar rätt tak företag att genomföra jobbet. Våra takläggare på Villatakexperten har lång erfarenhet av att utföra takbyten och takrenoveringar i Järfälla. Ta gärna en titt på våra fina recensioner!

Såhär säger våra kunder

Hur vi arbetar

När du godkänt en offert av oss så ser vi alltid till att komma igång med det faktiska arbetet så fort som vi bara kan, utan att kompromissa med kvaliteten. Vi vill vara transparanta och att du som kund ska ha full koll på arbetsprocessen då vi värderar en bra relation med våra kunder.

Tjäna pengar på ett välskött tak

Inte nog med att ett nytt tak kan vara estetiskt snyggt, det är även en långsiktig investering som ökar värdet på ditt hus när du kommer i tankar om att sälja. Livslängden på ett hus med ett välskött tak kan förlänga livslängden med upp till 10 år. Med andra ord kan du se det som en vinst att anlita oss som takläggare i Järfälla.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök i Järfälla

Kontakta oss på Villatakexperten redan idag för ett kostnadsfritt hembesök och rådgivning. Vi är proffs på tak och genom lång erfarenhet och god yrkesvana levererar vi hållbara resultat med lång livslängd till ett konkurrenskraftigt pris.

Line

Några av våra referenser

19 oktober, 2020

Takomläggning Stocksund

Takomläggning 2-Kupigt Vittinge Lertegel. Montering nya takfönster. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbelag. Nya hängrännor och stuprör samt vindskiveplåtar i aluzink är monterade.
19 oktober, 2020

Omläggning 5 fastigheter åt BRF Mandelblomman

Montering av nytt tätskikt från Trebolit på 5 fastigheter. I samband med takomläggning monterades även ny taksäkerhet.
19 oktober, 2020

Takomläggning åt BRF Sandkilen

Omläggning av papptaken åt BRF Sandkilen på 9 fastigheter.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Djursholm

Takomläggning, Svarta Jönåker protector 2.0. Montering ny bandtäckt plåt på runt takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag.
19 oktober, 2020

Bandtäckning, Djursholm

Takomläggning med bandtäckt plåt i Djursholm. Intäckning av skorsten och venthuv samt montering ny taklucka.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Stäket

Takomläggning 2-kupigt Vittinge lertegel. Montering ny badtäckt plåt på takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag. Nya hängrännor och stuprör är monterade med skarprörsvinklar.
8 september, 2020

Takläggning Gustavsberg

Pågående projekt åt BRF Skeviksgatan i Gustavsberg, Värmdö. Takomläggning av takpannor Kontakta oss om ni söker en takläggare på Värmdö. Vi erbjuder lorem
7 september, 2020

Omläggning av tak i Knivsta

Omläggning av tak i Knivsta. Svarta Jönåker betongpannor inklusive byte av samtliga plåtdetaljer.
6 september, 2020

Kostnad att byta tak

Så vad kostar det att lägga om sitt tak då? Och vad är det som gör att vissa tak kostar mer än andra. Här nedan redogör vi några av de aspekter som vi som takläggare i Stockholm måste ta hänsyn till när vi skriver en offert.
6 september, 2020

Omläggning av tak i Huddinge

Projekt: Takomläggning i Huddinge Nya Jönåker Protector 2.0 nya hängrännor/stuprör, ränndalar mm. Installation av solceller i samarbete med Cellsolar!
6 september, 2020

Omläggning av papptak i Sollentuna

Omläggning av papptak i Sollentuna, inklusive byte av hängrännor/stuprör samt tillverkning och montering av nya krönplåtar.

Stäng

Kontakta oss!