Vårt arbetssätt - Villatakexperten AB - Er takläggare i Stockholm

Vårt arbetssätt

Array

Steg 1 - Hembesök

Efter en första kontakt erbjuder vi alltid att komma på ett kostnadsfritt hembesök och inspektera ditt tak. Det är viktigt för oss att ni får en övergripande bild av hur vi arbetar och känner en trygghet i att låta oss ta hand om ditt tak. På plats går vi igenom skicket på ert tak och tittar eventuella åtgärder som är lämpliga att genomföra, tillsammans med eventuella materialval.

Array

Steg 2 - Offert

Efter hembesöket får ni ett fast pris enligt offert på det arbete som behöver göras. När ni känner er trygga och offerten accepteras, så får ni orderbekräftelse på arbetet som skall genomföras, tillsammans med detaljer kring uppstart, slutförande och eventuell övrig information kopplat till ditt projekt.

Array

Steg 3 - Utförande

Nu startar arbetet igång, eventuellt kan en del av materialet samt container för bortforsling levereras till er innan byggstart. Våra erfarna takläggare kommer ut till er och sätter igång arbetet med ert nya tak.

Array

Steg 4 - Besiktning

Efter att utförandet har färdigställts ser vår arbetsledare till att en slutbesiktning av taket genomförs. Vi går då noggrant igenom arbetet och säkerställer att allting är genomfört på korrekt sätt. Efter att arbetsledare godkänt arbetet sker slutfakturering för arbetet.

Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm