Lägenheter

Takläggning i övriga Sverige

Villatakexperten Övriga orter
Takrenovering och Takläggning 

Vart finns våra takläggare?

Även om du inte hittar din stad eller din ort i vår lista så var inte orolig. Vi har tagit oss an takprojekt utanför dessa områden. Kontakta oss redan idag så kan du prata med en av våra ansvarige så får vi se ifall vi har möjligheten att ta oss an ditt takprojekt. 

Vi är främst verksamma med takläggning i:
Djursholm
Farsta
Gustavsberg
Hägersten
Hässelby
Jordbro
Järna
Knivsta
Nykvarn
Rimbo
Saltsjö boo
Saltsjöbaden
Sigtuna
Skogås
Solna
Sundbyberg
Södertälje
Trångsund
Tullinge
Tumba
Tungelsta
Täby
Upplands Bro
Upplands Väsby
Vaxholm
Vendelsö
Vällingby
Västerhaninge

Kontakta oss!

Att tänka på

Att tänka på vid takrenovering

När du ska byta tak är det viktigt att bytet blir korrekt genomfört och att de som utför arbetet kan sitt hantverk. Ett slarvigt utfört arbete kan föra med sig stora besvär och kostnader längre fram och därför är det viktigt att takläggaren kan sin arbetsprocess.

Vi på Villatakexperten arbetar alltid ut efter att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med det färdiga resultatet på din takomläggning. Dels ger det oss ännu en referens inför framtiden, samtidigt som ett väl genomfört takbyte ökar livslängden på din fastighet och därmed även försäljningsvärden – en investering helt enkelt!

 

 

Arbetssätt

Våra tillvägagångssätt

Vårt arbetssätt är liksom många andra takfirmor som sysslar med takrenovering uppdelat i flera steg. Ungefär såhär går arbetsprocessen till när vi tar oss an ett uppdrag:

  • Första kontakt: Kontakta oss via mail eller telefon.
  • Besök: Vi besöker dig för en kostnadsfri besiktning där vi tar en titt på ditt tak. Vi diskuterar vad du som kund förväntar dig.
  • Offert: Vi lämnar en offert på projektet inom 48 timmar.
  • Beställning: När du är nöjd med upplägget, så lägger du en beställning på uppdraget.
  • Jobbet utförs: Våra takläggare påbörjar takrenoveringen, takläggningen eller bytet av taket. Vi sätter start- och sluttider och genomför arbetet snabbt och punktligt utan att slarva.
  • Avstämning: Vi stämmer av vårt jobb och ser till att du är nöjd.
  • Faktura: Vi skickar fakturan. Om uppdraget är en hushållsnära tjänst så är ROT-avdraget redan utfört.
  • Uppföljning: Om så önskas av dig som kund, kommer vi och gör en uppföljning av arbetet. Vi finns dessutom alltid tillgängliga om det senare skulle uppstå några nya servicebehov.

Varför Villatakexperten?

Alla våra bra takläggare besitter lång yrkesvana och gedigen kunskap, något som ger resultat i form av ett noggrant och utförligt gjort arbete. Då det är ett arbete gjort av högsta kvalitet, så höjer det dessutom värdet på din bostad i längden. En korrekt utförd takrenovering kan innebära upp till 10 års utökad livslängd på din fastighet. En snörik vinter stoppar oss inte heller, då vi kan garantera att du slipper fuktskador med oss.

 

Hör av dig redan idag för ett kostnadsfritt hembesök innan våra takläggare börjar byta ditt tak – tillsammans kommer vi överens om vad som passar dig och ditt hus allra bäst. Välkommen till en erfaren takfirma!

Line

Några av våra referenser

19 oktober, 2020

Takomläggning Stocksund

Takomläggning 2-Kupigt Vittinge Lertegel. Montering nya takfönster. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbelag. Nya hängrännor och stuprör samt vindskiveplåtar i aluzink är monterade.
19 oktober, 2020

Omläggning 5 fastigheter åt BRF Mandelblomman

Montering av nytt tätskikt från Trebolit på 5 fastigheter. I samband med takomläggning monterades även ny taksäkerhet.
19 oktober, 2020

Takomläggning åt BRF Sandkilen

Omläggning av papptaken åt BRF Sandkilen på 9 fastigheter.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Djursholm

Takomläggning, Svarta Jönåker protector 2.0. Montering ny bandtäckt plåt på runt takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag.
19 oktober, 2020

Bandtäckning, Djursholm

Takomläggning med bandtäckt plåt i Djursholm. Intäckning av skorsten och venthuv samt montering ny taklucka.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Stäket

Takomläggning 2-kupigt Vittinge lertegel. Montering ny badtäckt plåt på takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag. Nya hängrännor och stuprör är monterade med skarprörsvinklar.
8 september, 2020

Takläggning Gustavsberg

Pågående projekt åt BRF Skeviksgatan i Gustavsberg, Värmdö. Takomläggning av takpannor Kontakta oss om ni söker en takläggare på Värmdö. Vi erbjuder lorem
7 september, 2020

Omläggning av tak i Knivsta

Omläggning av tak i Knivsta. Svarta Jönåker betongpannor inklusive byte av samtliga plåtdetaljer.
6 september, 2020

Kostnad att byta tak

Så vad kostar det att lägga om sitt tak då? Och vad är det som gör att vissa tak kostar mer än andra. Här nedan redogör vi några av de aspekter som vi som takläggare i Stockholm måste ta hänsyn till när vi skriver en offert.
6 september, 2020

Omläggning av tak i Huddinge

Projekt: Takomläggning i Huddinge Nya Jönåker Protector 2.0 nya hängrännor/stuprör, ränndalar mm. Installation av solceller i samarbete med Cellsolar!
6 september, 2020

Omläggning av papptak i Sollentuna

Omläggning av papptak i Sollentuna, inklusive byte av hängrännor/stuprör samt tillverkning och montering av nya krönplåtar.

Stäng

Kontakta oss!