Bil med texten Villatakexperten

Takläggare Uddevalla

Söker du en kompetent takläggare i Uddevalla? Välkommen till oss på Villatakexperten! Nu har vi äntligen, efter många år, öppnat upp vår verksamhet i Uddevalla också!

 020-22 01 01
 info@villatakexperten.se
Öppettider vardagar 08:00-17:00

Få offert

Villatakexperten Takläggning Takläggare Uddevalla
Takläggning

Takläggare i Uddevalla

Dags för ett takbyte eller en takrenovering? Varmt välkommen till oss på Villatakexperten! Vi är experter på just tak, takrenoveringar och takbyten. Våra takläggare har lång erfarenhet och vi har varit verksamma i många år. Detta på både enskilda fastigheter som på större komplex såsom samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Våra takläggare utför alltid arbetet enligt beprövade metoder, den senaste tekniken och vi använder oss enbart av erkänt bra material som klarar av det nordiska klimatet. Ditt tak ska stå sig i ur och skur.

För oss är alla tak lika viktiga, både på den lilla villan och det stora bostadsrättshuset. Så varmt välkommen till oss för att få hjälp med takläggning i Uddevalla!

Få offert

takläggare
takläggare
Vi kan ditt tak!

Takläggning och takrenovering

Det finns flera olika typer av tak att välja på. Vad som passar för just ditt hus beror på många olika faktorer. Vi hjälper dig gärna till rätt val! Villatakexperten kan de som brukar vara aktuella att använda för oss i Sverige. Vi erbjuder bland annat renovering och läggning av:

  • Traditionella takpannor
  • Papptak
  • Plåttak
  • Energitak
  • Byta tak eller takrenovering

Visste du att ett välskött tak kan förlänga livet på din fastighet med upp till 10 år? Därför brukar en takrenovering utfört av en professionell takläggare kunna ses som en riktigt bra investering. På sikt ger den även avkastning när det väl är dags för försäljning. Förutom att det kan ses som en investering, så undviker du onödiga skador på fastigheten. Vattenläckor kan bli en kostsam historia.

Intresserad av att anlita oss? Se vad våra kunder säger! Vi har många års recensioner från våra kunder och ett fint snittbetyg på 4,9/5.

Hur Villtakexperten arbetar

Innan vi sätter igång med din takläggning eller takrenovering så får du en offert från oss som du får godkänna. Efter det så ser vi alltid till att komma igång med det faktiska arbetet så fort som vi bara kan. Vi vill vara tydliga och att du som kund ska ha full koll på arbetsprocessen då vi värderar en bra relation med våra kunder. God kvalitet och ett bra bemötande är viktigt för oss.

Takläggning är en investering!

Inte nog med att ett nytt tak brukar vara estetiskt snyggt och tilltalande, det är även en långsiktig investering som ökar värdet på ditt hus om du kommer i tankar om att sälja. Ett välskött tak gör att du undviker onödiga skador och slitage på bostaden, vilket gör att du i det långa loppet undviker onödiga kostnader.

Kontakta en kunnig takläggare i Uddevalla

Kontakta oss på Villatakexperten redan idag för ett kostnadsfritt hembesök och rådgivning om vad som är bäst för just ditt . Vi kan tak och genom hög service och god kundnärvaro levererar våra takläggare hållbara resultat som står sig till konkurrenskraftiga priser.

Nu finns vi även i Uddevalla!

Vi på Villatakexperten började vår verksamhet i Stockholm och har nu äntligen utökat vår verksamhet även till Uddevalla, Göteborg och andra närliggande områden. Välkommen!

Få offert

Line

Några av våra referenser

19 oktober, 2020

Takomläggning Stocksund

Takomläggning 2-Kupigt Vittinge Lertegel. Montering nya takfönster. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbelag. Nya hängrännor och stuprör samt vindskiveplåtar i aluzink är monterade.
19 oktober, 2020

Omläggning 5 fastigheter åt BRF Mandelblomman

Montering av nytt tätskikt från Trebolit på 5 fastigheter. I samband med takomläggning monterades även ny taksäkerhet.
19 oktober, 2020

Takomläggning åt BRF Sandkilen

Omläggning av papptaken åt BRF Sandkilen på 9 fastigheter.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Djursholm

Takomläggning, Svarta Jönåker protector 2.0. Montering ny bandtäckt plåt på runt takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag.
19 oktober, 2020

Bandtäckning, Djursholm

Takomläggning med bandtäckt plåt i Djursholm. Intäckning av skorsten och venthuv samt montering ny taklucka.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Stäket

Takomläggning 2-kupigt Vittinge lertegel. Montering ny badtäckt plåt på takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag. Nya hängrännor och stuprör är monterade med skarprörsvinklar.
8 september, 2020

Takläggning Gustavsberg

Pågående projekt åt BRF Skeviksgatan i Gustavsberg, Värmdö. Takomläggning av takpannor Kontakta oss om ni söker en takläggare på Värmdö. Vi erbjuder lorem
7 september, 2020

Omläggning av tak i Knivsta

Omläggning av tak i Knivsta. Svarta Jönåker betongpannor inklusive byte av samtliga plåtdetaljer.
6 september, 2020

Kostnad att byta tak

Så vad kostar det att lägga om sitt tak då? Och vad är det som gör att vissa tak kostar mer än andra. Här nedan redogör vi några av de aspekter som vi som takläggare i Stockholm måste ta hänsyn till när vi skriver en offert.
6 september, 2020

Omläggning av tak i Huddinge

Projekt: Takomläggning i Huddinge Nya Jönåker Protector 2.0 nya hängrännor/stuprör, ränndalar mm. Installation av solceller i samarbete med Cellsolar!
6 september, 2020

Omläggning av papptak i Sollentuna

Omläggning av papptak i Sollentuna, inklusive byte av hängrännor/stuprör samt tillverkning och montering av nya krönplåtar.

Stäng

Kontakta oss!