Takpapp - Papptak till bra pris - Villatakexperten

Takpapp (Papptak)

Papptak är ett mycket kostnadseffektivt material som håller i många år om arbetet utförs korrekt. Det går snabbt att lägga och i kombinationen med den något lägre kostnaden än andra material så är papptak ett mycket populärt val.

Om du ser till att använda papp av hög kvalitet, gör en översyn och ser till att underhålla taket ett par gånger per år, kommer du ha ett tak som kan hålla i upp till 30 år. Det gör det inte bara billigt vid utförandet, utan oerhört prisvärt i längden.

Varför lägga papptak?

Materialet papp har genomgått en stark teknisk utveckling de senaste åren och är idag något helt annat än förr, då de tidigare mest passade på sommarstugor och mindre garage. Dagens material är mycket tåligare och är ett utmärkt alternativ även på större byggnader, som industrifastigheter och offentliga byggnader.

Kostnadsfritt hembesök

Välkommen att kontakta oss på Villatakexperten om du är intresserad av att lägga ett papptak i Stockholm eller Uppsala. Vi erbjuder alltid att komma på ett kostnadsfritt hembesök och inspektera ditt tak.

Efter hembesöket ser vi till att du får offert för arbetet som skall utföras, vartefter vi kan presentera en tidsplan från utförande till slutbesiktning. Självklart har du sedan 15 års tätskiktsgaranti på arbetet.

Vi på Villatakexperten är självklart certifierade inom Heta Arbeten när vi utför svetsningen av ditt papptak.

Takpapp (Papptak)
Kontakta oss här så hör vi av oss

Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm