Takplåt Stockholm - Vi är experter på takpanneplåt - Villatakexperten

Takplåt Stockholm

Vi på Villatakexperten utför alla möjliga typer av takarbeten på allt från små sommarstugor till större villor. Det vi främst sysslar med är takrenoveringar och takomläggningar, men hjälper gärna även till med takmålningar. Vi arbetar med många olika typer av tak, såsom takplåt, åt alla möjliga typer av hus i Stockholm och Stockholmsområdet. Takplåten som sådant är ett både lätt och underhållsfritt takmaterial.

Takplåt och andra typer av tak i Stockholm

Vi erbjuder flera olika alternativ när det kommer till tak, bland annat:

  • Takpannor – Takpannor till taket är ett av de vanligaste alternativen på tak i Sverige. Vid takomläggning är denna variant nästan en självklarhet för många, eftersom de skyddar väldigt bra mot vårt nordiska väder. Dessutom ser det snyggt ut. Vi arbetar med takpannor av både tegel och betong och har lång erfarenhet av att göra så. Betongteglet är kraftigare i materialet än tegelpannor. Därför krävs det att fastighetens konstruktion klarar av vikten av betongplattorna.
  • Papptak – Att lägga papptak är ett mycket kostnadseffektivt material som håller flera år framöver om arbetet utförs korrekt. Även papptak är ett mycket populärt val av tak vid takläggning, just eftersom det är ett prisvärt alternativ. Ser du till att underhålla taket ett par gånger om året, så kan det komma att hålla i upp till 30 år. De senaste åren har materialet papp genomgått en stark teknisk utveckling och är i dag anpassningsbart även till större fastigheter.
  • Takplåt – Takplåt är ett relativt underhållsfritt och lätt material att använda sig av på ditt tak. Det är effektivt och gjort för att hålla tätt i alla väder. Modern takplåt är uppbyggda i flera skikt kring en kärna av stål eller aluminium och där kan du själv välja vilken tjocklek du vill ha. Om du ska renovera ett äldre hus med takstolar som inte är anpassade för tung vikt, så är takplåt ett perfekt alternativ vid din takomläggning. En annan fördel är att de kan läggas på tak med plan lutning och i dag finns det modeller som passar på tak som är helt plana. Ytan på takplåten är halare än andra material, vilket underlättar under vinterhalvåret då snön lätt glider av taket.

Letar du efter takplåt i Stockholm? Hör av er i dag

För att få ert tak att höja värdet på din fastighet krävs det att ni underhåller taket och ser till att det håller sig uppdaterat och fräscht, annars kan det brytas ned genom att alger och mossa börjar växa på det. Hör av er här på hemsidan genom att fylla i vårt kontaktformulär!

Kontakta oss här så hör vi av oss


Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm