Röd villa

Takläggare Västerås

Villatakexperten Takläggning Västerås
Takläggning Västerås

Takläggare Västerås

Vi är erfaren takläggare som erbjuder en mängd olika taktjänster av högsta kvalitet i Västerås. Oavsett det rör sig om en takläggning, takbyte eller en takrenovering är det oss du ska vända dig till. Vi vänder oss till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Västerås med omnejd.

Företaget är välmående och pålitligt och erbjuder alltid generösa garantier på material och utfört arbete. För oss är det viktigt att vi har en bra kunddialog under processens gång. Detta för att kunden ska känna sig delaktig med full insyn.

Villatakexpert som byter tak
Att byta tak i Västerås

Att byta tak i Västerås

När taket inte går att renovera är det dags att genomföra ett takbyte. När det gäller ett takbyte är det mycket viktigt att det sker på ett fackmannamässigt sätt enligt branschens alla regler.

Ett bristfälligt lagt eller renoverat tak kommer att medföra skador på huset. Det är inget man ska ge sig på som lekman och vara även noga med att kontrollera takfirman som ska utföra arbetet. Villatakexperten i Västerås har lång erfarenhet och har alla nödvändiga utbildningar och behörigheter som branschen kräver. Vi hjälper till med rådgivning gällande det nya taket. Våra takläggare har full koll på olika takmaterial och dess för och nackdelar.

Vi inleder alla uppdrag med en noggrann dialog med kunden för att säkerställa behov och önskningar samt en besiktning av det berörda taket. Det är avgörande för ett perfekt slutresultat och för en effektiv och smidig process för att nå dit. När vi är överens med kunden om önskat resultat görs en noggrann planering av arbetet innan offerten skrivs.

Röd villa
När det räcker med en takrenovering

När taket är slitet men i övrigt i gott skick kan vi erbjuda en skräddarsydd renovering. Vid ett hembesök säkerställer vi omfattningen av slitaget genom en grundlig besiktning. Detta ligger som grund för hur vi ska anta oss renoveringen. Våra skickliga takexperter lagar och byter ut skadade delar av taket så det blir som nytt.

 

Tjäna pengar på ett välskött tak

När man har ett nytt eller renoverat tak kan det förlänga livet på huset med upp till 10 år. Självklart kostar våra taktjänster en del pengar men alternativet är betydligt dyrare. Ett dåligt tak ökar risken väsentligt för fukt- och vattenskador på huset. Något som är mycket dyrt att åtgärda med praktiska problem som följd.
Ett fräscht tak ökar också värdet på huset väsentligt i en eventuell försäljning.

 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök i Västerås

Letar du efter en seriös och skicklig takläggare i Västerås? Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt besök och rådgivning!

När du anlitar oss för något av våra takarbeten är du garanterad högkvalitativa arbeten med bästa materialet för just ditt tak. Med åren har vi samlat på oss massor med lyckade takprojekt så om du är intresserad av referenser är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi har konkurrenskraftiga priser och är mycket serviceinriktade.


Line

Några av våra referenser

19 oktober, 2020

Takomläggning Stocksund

Takomläggning 2-Kupigt Vittinge Lertegel. Montering nya takfönster. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbelag. Nya hängrännor och stuprör samt vindskiveplåtar i aluzink är monterade.
19 oktober, 2020

Omläggning 5 fastigheter åt BRF Mandelblomman

Montering av nytt tätskikt från Trebolit på 5 fastigheter. I samband med takomläggning monterades även ny taksäkerhet.
19 oktober, 2020

Takomläggning åt BRF Sandkilen

Omläggning av papptaken åt BRF Sandkilen på 9 fastigheter.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Djursholm

Takomläggning, Svarta Jönåker protector 2.0. Montering ny bandtäckt plåt på runt takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag.
19 oktober, 2020

Bandtäckning, Djursholm

Takomläggning med bandtäckt plåt i Djursholm. Intäckning av skorsten och venthuv samt montering ny taklucka.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Stäket

Takomläggning 2-kupigt Vittinge lertegel. Montering ny badtäckt plåt på takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag. Nya hängrännor och stuprör är monterade med skarprörsvinklar.
8 september, 2020

Takläggning Gustavsberg

Pågående projekt åt BRF Skeviksgatan i Gustavsberg, Värmdö. Takomläggning av takpannor Kontakta oss om ni söker en takläggare på Värmdö. Vi erbjuder lorem
7 september, 2020

Omläggning av tak i Knivsta

Omläggning av tak i Knivsta. Svarta Jönåker betongpannor inklusive byte av samtliga plåtdetaljer.
6 september, 2020

Kostnad att byta tak

Så vad kostar det att lägga om sitt tak då? Och vad är det som gör att vissa tak kostar mer än andra. Här nedan redogör vi några av de aspekter som vi som takläggare i Stockholm måste ta hänsyn till när vi skriver en offert.
6 september, 2020

Omläggning av tak i Huddinge

Projekt: Takomläggning i Huddinge Nya Jönåker Protector 2.0 nya hängrännor/stuprör, ränndalar mm. Installation av solceller i samarbete med Cellsolar!
6 september, 2020

Omläggning av papptak i Sollentuna

Omläggning av papptak i Sollentuna, inklusive byte av hängrännor/stuprör samt tillverkning och montering av nya krönplåtar.

Stäng

Kontakta oss!