Villatakexpert som byter tak

Takläggare Uppsala

Villatakexperten Takläggning Uppsala
Takomläggning & Takläggning Uppsala

Takläggare Uppsala

Vi på Villatakexperten är din takläggare i Uppsala. Vare sig det handlar om ett takbyte eller en renovering av ett befintligt tak kan du alltid lita på att vi levererar kvalitativa resultatet med lång hållbarhet till ett konkurrenskraftigt pris. Vi som arbetar på Villatakexperten har alla lång erfarenhet och god yrkesvana, vi arbetar alltid med beprövade metoder och av branschen erkända tillverkare och material.

 

 

 

Villatakexpert som byter tak
Hur arbetar vi när vi byter tak?

Att byta tak - hur vi arbetar

  • Första kontakt, sker genom att du kontaktar oss antingen via mail eller telefon.
  • Hembesök, Vi besöker dig för en kostnadsfri besiktning där vi tar en titt på ditt tak. Vi diskuterar vad du som kund förväntar dig och presenterar vår lösning för dig gällande ditt tak.
  • Offert, inom 48 timmar efter det att vi genomfört vårt hembesök får du en offert från oss att ta ställning till.
  • Beställning, när du är nöjd med upplägget, så lägger du en beställning på uppdraget efter vilket vi kommer igång med arbetet så omgående som möjligt.
  • Jobbet utförs, våra takläggare påbörjar takrenoveringen, takläggningen eller bytet av taket i Uppsala. Våra takläggare sätter start- och sluttider och genomför arbetet snabbt och punktligt utan att slarva. Vi är alltid måna om att föra en löpande dialog med dig som kund under arbetets gång.
  • Faktura, Vi skickar fakturan till dig och om uppdraget är en hushållsnära tjänst så är ROT-avdraget redan utfört.
  • Om så önskas av dig som kund, kommer vi och gör en uppföljning av det utförda arbetet. Vi finns alltid tillgängliga om det senare skulle uppstå några nya servicebehov.
Villatakexpert som byter tak
Tjäna pengar på ett välskött tak

Ett välskött tak kan förlänga livslängden på din fastighet med upp till hela 10 år, så ett väl genomfört takbyte eller takrenovering i Uppsala är med andra ord en investering som på sikt kan ge bra avkastning vid en eventuell försäljning eller flytt.

 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök i Uppsala

Kontakta oss på Villatakexperten redan så bjuder vi på ett kostnadsfritt hembesök samt rådgivning. Vi värnar om dig som kund och har lång erfarenhet av att arbeta med alla typer av tak i Uppsala.

Line

Några av våra referenser

19 oktober, 2020

Takomläggning Stocksund

Takomläggning 2-Kupigt Vittinge Lertegel. Montering nya takfönster. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbelag. Nya hängrännor och stuprör samt vindskiveplåtar i aluzink är monterade.
19 oktober, 2020

Omläggning 5 fastigheter åt BRF Mandelblomman

Montering av nytt tätskikt från Trebolit på 5 fastigheter. I samband med takomläggning monterades även ny taksäkerhet.
19 oktober, 2020

Takomläggning åt BRF Sandkilen

Omläggning av papptaken åt BRF Sandkilen på 9 fastigheter.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Djursholm

Takomläggning, Svarta Jönåker protector 2.0. Montering ny bandtäckt plåt på runt takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag.
19 oktober, 2020

Bandtäckning, Djursholm

Takomläggning med bandtäckt plåt i Djursholm. Intäckning av skorsten och venthuv samt montering ny taklucka.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Stäket

Takomläggning 2-kupigt Vittinge lertegel. Montering ny badtäckt plåt på takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag. Nya hängrännor och stuprör är monterade med skarprörsvinklar.
8 september, 2020

Takläggning Gustavsberg

Pågående projekt åt BRF Skeviksgatan i Gustavsberg, Värmdö. Takomläggning av takpannor Kontakta oss om ni söker en takläggare på Värmdö. Vi erbjuder lorem
7 september, 2020

Omläggning av tak i Knivsta

Omläggning av tak i Knivsta. Svarta Jönåker betongpannor inklusive byte av samtliga plåtdetaljer.
6 september, 2020

Kostnad att byta tak

Så vad kostar det att lägga om sitt tak då? Och vad är det som gör att vissa tak kostar mer än andra. Här nedan redogör vi några av de aspekter som vi som takläggare i Stockholm måste ta hänsyn till när vi skriver en offert.
6 september, 2020

Omläggning av tak i Huddinge

Projekt: Takomläggning i Huddinge Nya Jönåker Protector 2.0 nya hängrännor/stuprör, ränndalar mm. Installation av solceller i samarbete med Cellsolar!
6 september, 2020

Omläggning av papptak i Sollentuna

Omläggning av papptak i Sollentuna, inklusive byte av hängrännor/stuprör samt tillverkning och montering av nya krönplåtar.

Stäng

Kontakta oss!