Villatakexpert som byter tak

Takläggare Tyresö

Villatakexperten Takläggning Tyresö
Takläggning Tyresö

Takläggare Tyresö

Vi är Villatakexperten, vi är experter på allt från takläggning till takrenoveringar. Vi kan hjälpa er med takläggning på mindre sommarstugor och större villor samt mycket mer. Vi bedriver vår verksamhet i bland annat Tyresö, men vi är också verksamma i hela Stockholmsregionen och Uppsala. Hos oss hittar ni personal med lång erfarenhet samt grundlig yrkesvana, allt för att du ska bli nöjd med resultatet av vårt arbete.

Villatakexpert som byter tak
Att byta tak

Att byta tak

Vare sig du vill byta ut ditt tak eller bara renovera ditt nuvarande så är det viktigt att arbetet blir ordentligt genomfört. Skulle ditt tak vara dåligt lagt eller bli slarvigt reparerat så kan de på sikt leda till skador på ditt hus, därför lägger vi stor vikt vid just noggrannheten.

Villatakexpert som byter tak

Hur ser vår process ut när vi byter tak i Tyresö?

Hos oss kan du alltid lita på att takläggningen av ditt hus i Tyresö är av högsta kvalitet. Vi ser alltid till att ha god kundnärvaro samt hög servicenivå, vilket har lett oss till att alltid kunna leverera höga resultat. Våra metoder och processer brukar se ut som följande:

  • Första kontakt sker genom att du kontaktar oss antingen via mail eller telefon.
  • Hembesök, vi besöker dig för en kostnadsfri besiktning där vi tar en kollar hur ditt nuvarande tak ser ut. Vi diskuterar dina förväntningar och presenterar vår lösning för dig kring ditt tak.
  • Offert, inom 48 timmar efter det att vi genomfört vårt hembesök får du en offert från oss.
  • Beställning, när du är nöjd med upplägget, så lägger du en beställning på uppdraget efter vilket vi kommer igång med arbetet så snabbt som möjligt.
  • Jobbet utförs, våra takläggare påbörjar takläggningen. Vi sätter start- och sluttider och genomför arbetet snabbt och punktligt utan att slarva. Vi är alltid måna om att föra en löpande dialog med dig som kund under arbetets gång.
  • Faktura, Vi skickar fakturan till dig och om uppdraget är en hushållsnära tjänst så är ROT-avdraget redan utfört.
  • Om så önskas av dig som kund, kommer vi och gör en uppföljning av det utförda arbetet. Vi finns alltid tillgängliga om det senare skulle uppstå några nya servicebehov.

 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök i Tyresö

Ett tak som blir väl skött förlänger livslängden på ditt hus med upp till hela 10 år, med andra ord är ett väl genomfört takbyte eller takrenovering en investering som på sikt kan ge bra avkastning när du kommer i tankar om försäljning eller flytt.

Kontakta oss på Villatakexperten för ett kostnadsfritt hembesök med rådgivning. Vi är experter på tak och utför professionella takbyten och takläggningar i Tyresö.

Line

Några av våra referenser

19 oktober, 2020

Takomläggning Stocksund

Takomläggning 2-Kupigt Vittinge Lertegel. Montering nya takfönster. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbelag. Nya hängrännor och stuprör samt vindskiveplåtar i aluzink är monterade.
19 oktober, 2020

Omläggning 5 fastigheter åt BRF Mandelblomman

Montering av nytt tätskikt från Trebolit på 5 fastigheter. I samband med takomläggning monterades även ny taksäkerhet.
19 oktober, 2020

Takomläggning åt BRF Sandkilen

Omläggning av papptaken åt BRF Sandkilen på 9 fastigheter.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Djursholm

Takomläggning, Svarta Jönåker protector 2.0. Montering ny bandtäckt plåt på runt takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag.
19 oktober, 2020

Bandtäckning, Djursholm

Takomläggning med bandtäckt plåt i Djursholm. Intäckning av skorsten och venthuv samt montering ny taklucka.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Stäket

Takomläggning 2-kupigt Vittinge lertegel. Montering ny badtäckt plåt på takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag. Nya hängrännor och stuprör är monterade med skarprörsvinklar.
8 september, 2020

Takläggning Gustavsberg

Pågående projekt åt BRF Skeviksgatan i Gustavsberg, Värmdö. Takomläggning av takpannor Kontakta oss om ni söker en takläggare på Värmdö. Vi erbjuder lorem
7 september, 2020

Omläggning av tak i Knivsta

Omläggning av tak i Knivsta. Svarta Jönåker betongpannor inklusive byte av samtliga plåtdetaljer.
6 september, 2020

Kostnad att byta tak

Så vad kostar det att lägga om sitt tak då? Och vad är det som gör att vissa tak kostar mer än andra. Här nedan redogör vi några av de aspekter som vi som takläggare i Stockholm måste ta hänsyn till när vi skriver en offert.
6 september, 2020

Omläggning av tak i Huddinge

Projekt: Takomläggning i Huddinge Nya Jönåker Protector 2.0 nya hängrännor/stuprör, ränndalar mm. Installation av solceller i samarbete med Cellsolar!
6 september, 2020

Omläggning av papptak i Sollentuna

Omläggning av papptak i Sollentuna, inklusive byte av hängrännor/stuprör samt tillverkning och montering av nya krönplåtar.

Stäng

Kontakta oss!