Våra Tjänster

Combined Shape
Villatakexperten Takläggning Tjänster
Papptak

Takpapp (Papptak)

Papptak är ett mycket kostnadseffektivt material som håller i många år om arbetet utförs korrekt. Det går snabbt att lägga och i kombinationen med den något lägre kostnaden än andra material så är papptak ett mycket populärt val.

Läs mer om hur vi på Villatakexperten arbetar med Takpapp (papptak)

 
Plåttak

Plåttak

Plåttak är ett effektivt material att använda sig av för ditt tak då det är relativt underhållsfritt och gjorda för att hålla tätt i alla väder.

När det kommer till plåt utför våra duktiga plåtslagare allt från kompletta bandtäckningar till mindre plåtarbeten såsom tillverkningar av stosar, skorstensbeslag m.m. Du kan känna dig trygg med att all tillverkning sker i vårt eget plåtslageri av erfarna plåtslagare.

Läs mer om hur Villatakexperten arbetar med plåttak.

 
Takpannor

Tegelpannor & Betongpannor

Takpannor är idag i Sverige ett av de vanligaste alternativen och för många det enda alternativet när det är dags att lägga ett nytt tak.

Vi på Villatakexperten har stor erfarenhet av tegelomläggningar och arbetar med takpannor både av tegel och betong. Allt material vi använder är av högsta kvalitet och vi lämnar alltid 15 års garanti på kompletta takomläggningar.

Läs mer om hur Villatakexperten arbetar med Takpannor.

 
Solcellstak

Solcellstak (Energitak)

Villatakexperten kan stolt presentera att de kan erbjuda er som kund en snygg estetisk lösning för ditt hus när du är intresserad av att använda dig av solceller. Med Villatakexpertens energitak får du en högeffektiv solcell integrerad i en klassisk takpannas design. Det betyder att du kan bli helt eller delvis självförsörjande med ström utan kompromiss på varken design eller estetik på ditt hus.

Läs mer om hur vi på Villatakexperten arbetar med Solcellstak (Energitak)

Line

Kontakta oss!

Pågående takläggning
Pågående takläggning
Pågående takläggning