Bil med texten Villatakexperten

Takläggare Täby

Söker du en kompetent takläggare i Täby? Välkommen till oss på Villatakexperten!

 020-22 01 01
 info@villatakexperten.se
Öppettider vardagar 08:00-17:00

Få offert

Takläggning Täby

Takläggare i Täby

Dags för ett takbyte i Täby? Vi på Villataktexperten är, som namnet antyder, experter på tak, takrenoveringar och takbyten. Detta på både enskilda fastigheter som på större komplex såsom samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Våra takläggare utför alltid arbetet enligt beprövade metoder och använder oss enbart av erkänt bra material som klarar av det nordiska klimatet och står sig i ur och skur.

För oss är alla tak lika viktiga, både på den lilla villan och det stora bostadsrättshuset.

Få offert

takläggare
takläggare
Vi byter olika typer av tak

Takläggning och takrenovering

Det finns flera olika typer av tak att välja på och vi på Villatakexperten kan de flesta! Vi erbjuder bland annat renovering och läggning av:

  • Traditionella takpannor
  • Papptak
  • Plåttak
  • Energitak
  • Byta tak eller takrenovering – En investering för framtiden

Ett välskött tak kan förlänga livet på din fastighet med upp till 10 år. Så att genomföra en takrenovering eller ett takbyte i Täby utfört av professionell takläggare kan ses som en investering som på sikt även ger avkastning när det väl är dags för försäljning. Förutom att det kan ses som en investering så undviker du onödiga skador på fastigheten.

Såhär säger våra kunder

Hur vi arbetar

När du godkänt en offert av oss så ser vi alltid till att komma igång med det faktiska arbetet så fort som vi bara kan, utan att kompromissa med kvaliteten. Vi vill vara tydliga och att du som kund ska ha full koll på arbetsprocessen då vi värderar en bra relation med våra kunder.

Takläggning är en investering!

Inte nog med att ett nytt tak brukar vara estetiskt snyggt och tilltalande så är det även en långsiktig investering som ökar värdet på ditt hus om du kommer i tankar om att sälja. Ett välskött tak gör att huset undviker onödiga skador och slitage, vilket gör att du i det långa loppet undviker onödiga kostnader. Med andra ord kan du se det som en vinst att anlita oss som takläggare i Täby.

Kontakta en kunnig takläggare i Täby

Kontakta oss på Villatakexperten redan idag för ett kostnadsfritt hembesök och rådgivning. Vi kan tak och genom hög service och god kundnärvaro levererar våra takläggare i Täby hållbara resultat som står sig till konkurrenskraftiga priser.

Line

Några av våra referenser

19 oktober, 2020

Takomläggning Stocksund

Takomläggning 2-Kupigt Vittinge Lertegel. Montering nya takfönster. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbelag. Nya hängrännor och stuprör samt vindskiveplåtar i aluzink är monterade.
19 oktober, 2020

Omläggning 5 fastigheter åt BRF Mandelblomman

Montering av nytt tätskikt från Trebolit på 5 fastigheter. I samband med takomläggning monterades även ny taksäkerhet.
19 oktober, 2020

Takomläggning åt BRF Sandkilen

Omläggning av papptaken åt BRF Sandkilen på 9 fastigheter.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Djursholm

Takomläggning, Svarta Jönåker protector 2.0. Montering ny bandtäckt plåt på runt takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag.
19 oktober, 2020

Bandtäckning, Djursholm

Takomläggning med bandtäckt plåt i Djursholm. Intäckning av skorsten och venthuv samt montering ny taklucka.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Stäket

Takomläggning 2-kupigt Vittinge lertegel. Montering ny badtäckt plåt på takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag. Nya hängrännor och stuprör är monterade med skarprörsvinklar.
8 september, 2020

Takläggning Gustavsberg

Pågående projekt åt BRF Skeviksgatan i Gustavsberg, Värmdö. Takomläggning av takpannor Kontakta oss om ni söker en takläggare på Värmdö. Vi erbjuder lorem
7 september, 2020

Omläggning av tak i Knivsta

Omläggning av tak i Knivsta. Svarta Jönåker betongpannor inklusive byte av samtliga plåtdetaljer.
6 september, 2020

Kostnad att byta tak

Så vad kostar det att lägga om sitt tak då? Och vad är det som gör att vissa tak kostar mer än andra. Här nedan redogör vi några av de aspekter som vi som takläggare i Stockholm måste ta hänsyn till när vi skriver en offert.
6 september, 2020

Omläggning av tak i Huddinge

Projekt: Takomläggning i Huddinge Nya Jönåker Protector 2.0 nya hängrännor/stuprör, ränndalar mm. Installation av solceller i samarbete med Cellsolar!
6 september, 2020

Omläggning av papptak i Sollentuna

Omläggning av papptak i Sollentuna, inklusive byte av hängrännor/stuprör samt tillverkning och montering av nya krönplåtar.

Stäng

Kontakta oss!