Takläggare Stockholm

Villatakexperten Takläggning Stockholm
Takläggning Stockholm

Takläggare Stockholm

Vi på Villatakexperten är experter på takrenoveringar och takomläggningar och utför takomläggningar i stor-Stockholm med omnejd. För oss på Villatakexperten är det viktigt att du som kund känner dig nöjd med valet av oss som din takleverantör. Vi arbetar med många olika tak, såsom plåt-, papp- och tegeltak och vi har hjälpt privatpersoner till konkurrenskraftiga priser. Så om du äger en sommarstuga eller kanske en villa och behöver hjälp med en takomläggning i Stockholmstrakten, så har du hittat rätt.

Att byta tak i Stockholm

Att byta tak

När du ska renovera ditt tak, eller kanske byta ut ditt nuvarande mot ett nytt, då är det viktigt arbetet görs grundligt och noggrannt. Ett dåligt reparerat tak eller en slarvig takläggare kan i framtiden göra att ditt hus blir skadat. Så det är av högsta vikt att jobbet blir korrekt utfört.

Alla tak är unika, vilket betyder att alla tak bör behandlas efter vad som är bäst för just ditt tak.

 

  • Tegel – Takpannor och tegeltak är bland den vanligaste typen av tak i Sverige. Vi utför reparation av enstaka pannor men även totalrenovering och omläggning av hela taket med utbyte av samtliga pannor.
  • Papp – Papptak är en kostnadseffektiv taklösning som också är väldigt hållbart och tåligt om takläggningen utförs korrekt. När det kommer till papptak är det viktigt att de håller tätt och att pappen är ordentligt ditsatt. Vi utför underhållsarbete och omläggning av papptak i hela Stockholmsregionen.
  • Plåt – Plåttak är inte bara funktionella och lättmonterade, de är också otroligt lättskötta och har lång livstid i förhållande till andra typer av tak. Plåttaket håller tätt i alla väder och du kan känna dig trygg med ett tak från oss. Alla våra tak är tillverkade av oss själva i vårt plåtslageri vilket innebär att vi har väldigt lätt för att tillverka eventuella reservdelar till de flesta plåttak, reparation av komplext uppbyggda tak är med andra ord inget svårt för oss.
Hur vi arbetar

Vi arbetar alltid med ett tydligt kundfokus i åtanke och för oss är det av högsta vikt att du som kund hos oss är nöjd med det utförda arbetet och känner dig trygg i valet av oss som din takreparatör. Vi erbjuder alltid att genomföra ett kostnadsfritt besök till er byggnad för att hjälpa till med att utvärdera och avgöra vilken typ av åtgärder just era tak behöver.

Nästa steg för oss är att återkoppla till er med en offert på det totala priset för arbetet.

Framtagning av offerten underlättas även av det underlaget vi får in från besöket då vi enklare kan bilda oss en uppfattning av hur stort jobbet faktiskt är, vilka resurser som kan tänkas krävas och vilken tidsram som är rimlig för arbetet.

 

Tjäna pengar på ett välskött tak

Inte nog med att ett nytt tak kan vara estetiskt snyggt, det är även en långsiktig investering som ökar värdet på ditt hus när du kommer i tankar om att sälja. Livslängden på ett hus med ett välskött tak kan förlänga livslängden med upp till 10 år. Med andra ord kan du se det som en vinst att anlita oss som takläggare i Stockholm.

 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök i Stockholm

Nu när du förstått lite närmre alla fördelarna med att anlita oss som takläggare så är du säkert intresserad av att kontakta oss. Vi erbjuder alla er i Stockholm kostnadsfria hembesök med rådgivning. Allt detta och lite till, för ett konkurrenskraftigt pris. Välkommen till Villatakexperten!

Line

Några av våra referenser

19 oktober, 2020

Takomläggning Stocksund

Takomläggning 2-Kupigt Vittinge Lertegel. Montering nya takfönster. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbelag. Nya hängrännor och stuprör samt vindskiveplåtar i aluzink är monterade.
19 oktober, 2020

Omläggning 5 fastigheter åt BRF Mandelblomman

Montering av nytt tätskikt från Trebolit på 5 fastigheter. I samband med takomläggning monterades även ny taksäkerhet.
19 oktober, 2020

Takomläggning åt BRF Sandkilen

Omläggning av papptaken åt BRF Sandkilen på 9 fastigheter.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Djursholm

Takomläggning, Svarta Jönåker protector 2.0. Montering ny bandtäckt plåt på runt takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag.
19 oktober, 2020

Bandtäckning, Djursholm

Takomläggning med bandtäckt plåt i Djursholm. Intäckning av skorsten och venthuv samt montering ny taklucka.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Stäket

Takomläggning 2-kupigt Vittinge lertegel. Montering ny badtäckt plåt på takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag. Nya hängrännor och stuprör är monterade med skarprörsvinklar.
8 september, 2020

Takläggning Gustavsberg

Pågående projekt åt BRF Skeviksgatan i Gustavsberg, Värmdö. Takomläggning av takpannor Kontakta oss om ni söker en takläggare på Värmdö. Vi erbjuder lorem
7 september, 2020

Omläggning av tak i Knivsta

Omläggning av tak i Knivsta. Svarta Jönåker betongpannor inklusive byte av samtliga plåtdetaljer.
6 september, 2020

Kostnad att byta tak

Så vad kostar det att lägga om sitt tak då? Och vad är det som gör att vissa tak kostar mer än andra. Här nedan redogör vi några av de aspekter som vi som takläggare i Stockholm måste ta hänsyn till när vi skriver en offert.
6 september, 2020

Omläggning av tak i Huddinge

Projekt: Takomläggning i Huddinge Nya Jönåker Protector 2.0 nya hängrännor/stuprör, ränndalar mm. Installation av solceller i samarbete med Cellsolar!
6 september, 2020

Omläggning av papptak i Sollentuna

Omläggning av papptak i Sollentuna, inklusive byte av hängrännor/stuprör samt tillverkning och montering av nya krönplåtar.

Stäng

Kontakta oss!