Byggnad med grått tak från ovan

Takläggare Sollentuna

Villatakexperten Takläggning Sollentuna
Takläggning Sollentuna

Takläggare Sollentuna

Vi på Villatakexperten är experter på takläggning, takbyte och takrenoveringar i Sollentuna. Både på enskilda fastigheter och för större komplex såsom samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Våra takläggare som arbetar på Villatakexperten har lång erfarenhet och gedigen yrkesvana och för oss är det viktigaste att du blir nöjd med resultatet.

Byggnad med grått tak från ovan
Att byta tak

Att byta tak

När du ska göra en takrenovering, eller byta ut det mot ett nytt, är det viktigt att det blir ordentligt utfört. Ett dåligt lagt tak eller en undermålig reparation kan på sikt medföra skador på din fastighet. Så det är av högsta vikt att jobbet blir korrekt utförd av en takläggare.

Byggnad med grått tak från ovan
Hur vi arbetar

Varje gång vi tar på oss ett uppdrag är våra takläggare måna om att det ska bli så bra som möjligt. En viktig del i att lyckas leverera ett bra resultat har också att göra med hur man sköter sin kundkontakt.

Vi på Villatakexperten är därför måna om att alltid föra en kontinuerlig dialog med våra kunder under arbetets gång för att på så vis kunna leverera precis det som kunden önskar till högsta kvalitet.

 

Tjäna pengar på ett välskött tak

Inte nog med att ett nytt tak kan vara estetiskt snyggt, det är även en långsiktig investering som ökar värdet på ditt hus när du kommer i tankar om att sälja. Livslängden på ett hus med ett välskött tak kan förlänga livslängden med upp till 10 år. Med andra ord kan du se det som en vinst att anlita oss som takläggare i Sollentuna.

 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök i Sollentuna

Kontakta oss på Villatakexperten redan idag för ett kostnadsfritt hembesök och rådgivning. Våra takläggare är proffs på tak och genom lång erfarenhet och god yrkesvana levererar vi hållbara resultat med lång livslängd till ett konkurrenskraftigt pris.

Line

Några av våra referenser

19 oktober, 2020

Takomläggning Stocksund

Takomläggning 2-Kupigt Vittinge Lertegel. Montering nya takfönster. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbelag. Nya hängrännor och stuprör samt vindskiveplåtar i aluzink är monterade.
19 oktober, 2020

Omläggning 5 fastigheter åt BRF Mandelblomman

Montering av nytt tätskikt från Trebolit på 5 fastigheter. I samband med takomläggning monterades även ny taksäkerhet.
19 oktober, 2020

Takomläggning åt BRF Sandkilen

Omläggning av papptaken åt BRF Sandkilen på 9 fastigheter.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Djursholm

Takomläggning, Svarta Jönåker protector 2.0. Montering ny bandtäckt plåt på runt takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag.
19 oktober, 2020

Bandtäckning, Djursholm

Takomläggning med bandtäckt plåt i Djursholm. Intäckning av skorsten och venthuv samt montering ny taklucka.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Stäket

Takomläggning 2-kupigt Vittinge lertegel. Montering ny badtäckt plåt på takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag. Nya hängrännor och stuprör är monterade med skarprörsvinklar.
8 september, 2020

Takläggning Gustavsberg

Pågående projekt åt BRF Skeviksgatan i Gustavsberg, Värmdö. Takomläggning av takpannor Kontakta oss om ni söker en takläggare på Värmdö. Vi erbjuder lorem
7 september, 2020

Omläggning av tak i Knivsta

Omläggning av tak i Knivsta. Svarta Jönåker betongpannor inklusive byte av samtliga plåtdetaljer.
6 september, 2020

Kostnad att byta tak

Så vad kostar det att lägga om sitt tak då? Och vad är det som gör att vissa tak kostar mer än andra. Här nedan redogör vi några av de aspekter som vi som takläggare i Stockholm måste ta hänsyn till när vi skriver en offert.
6 september, 2020

Omläggning av tak i Huddinge

Projekt: Takomläggning i Huddinge Nya Jönåker Protector 2.0 nya hängrännor/stuprör, ränndalar mm. Installation av solceller i samarbete med Cellsolar!
6 september, 2020

Omläggning av papptak i Sollentuna

Omläggning av papptak i Sollentuna, inklusive byte av hängrännor/stuprör samt tillverkning och montering av nya krönplåtar.

Stäng

Kontakta oss!