Vit byggnad med grått tak

Takläggare Norrtälje

Villatakexperten Takläggning Norrtälje
Takläggning Norrtälje

Takläggare Norrtälje

När ditt tak börjar bli gammalt och slitet är det viktigt att se över det och undersöka om något måste åtgärdas och i vilken omfattning. Det finns en del man kan göra med ett gammalt tak för att se till att det står rustat för vårt nordiska klimat. Är taket i övrigt av gott skick räcker det oftast med en grundlig renovering.

Men i vissa fall krävs det att man helt enkelt byter tak och lägger ett nytt. Villatakexperten är en pålitlig och erfaren takläggare i Norrtälje med omnejd som erbjuder alla tänkbara taktjänster. Vi har erfarenhet av att lägga nya tak av tegel, betong, plåt eller papp. Genomgående för våra tjänster är ett stort kundfokus, stor branschkunskap och en hög servicenivå. När du anlitar oss för takarbeten är du garanterad högsta kvalitet på arbeten och material. Du får alltid generösa garantier på både material och utfört arbete.

Vita byggnader med grått tak
Att byta tak

Att byta tak

När vi bedömer att taket inte är möjligt att renoveras ut byter vi ut det. Efter en besiktning av taket och stommen på huset diskuterar vi fram en bra taklösning. Det finns en mängd olika takmaterial med olika egenskaper men alla passar inte alla hus. Med vår expertis som grund vet vi exakt vad du kan välja på. När det gäller tyngre tak som plåt och betong måste vi säkerställa att stommen kommer att hålla. Vi har ett antal högkvalitativa tak i olika prisklasser.

Hör av dig till oss för en besiktning och prisuppgifter.

Vit byggnad med grått tak
Hur vi arbetar

Efter att vi har gjort en grundlig besiktning av takets status ser vi om det kan åtgärdas genom en renovering eller om det krävs ett helt nytt tak. Det är vanligt att det räcker med en renovering som är betydligt billigare än att lägga om ett helt nytt tak.

När det gäller renovering har stora kunskaper om hur man renoverar alla sorters tak – tegel-, betong-, plåt- och papptak är inget problem för oss. Här går vi grundligt igenom hela taket, inklusive undertaket för att ta reda på vad som behöver åtgärdas. Vi arbetar metodiskt och servar och byter ut skadade delar på taket så det blir som nytt.

 

Tjäna pengar på ett välskött tak

Inte nog med att ett nytt tak kan vara estetiskt snyggt, det är även en långsiktig investering som ökar värdet på ditt hus när du kommer i tankar om att sälja. Livslängden på ett hus med ett välskött tak kan förlänga livslängden med upp till 10 år. Med andra ord kan du se det som en vinst att anlita oss som takläggare i Norrtälje.

 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök i Norrtälje

Nu när du förstått lite närmre alla fördelarna med att anlita oss som takläggare så är du säkert intresserad av att kontakta oss. Vi erbjuder alla er i Norrtälje kostnadsfria hembesök med rådgivning. Allt detta och lite till, för ett konkurrenskraftigt pris. Välkommen till Villatakexperten!

Line

Några av våra referenser

19 oktober, 2020

Takomläggning Stocksund

Takomläggning 2-Kupigt Vittinge Lertegel. Montering nya takfönster. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbelag. Nya hängrännor och stuprör samt vindskiveplåtar i aluzink är monterade.
19 oktober, 2020

Omläggning 5 fastigheter åt BRF Mandelblomman

Montering av nytt tätskikt från Trebolit på 5 fastigheter. I samband med takomläggning monterades även ny taksäkerhet.
19 oktober, 2020

Takomläggning åt BRF Sandkilen

Omläggning av papptaken åt BRF Sandkilen på 9 fastigheter.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Djursholm

Takomläggning, Svarta Jönåker protector 2.0. Montering ny bandtäckt plåt på runt takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag.
19 oktober, 2020

Bandtäckning, Djursholm

Takomläggning med bandtäckt plåt i Djursholm. Intäckning av skorsten och venthuv samt montering ny taklucka.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Stäket

Takomläggning 2-kupigt Vittinge lertegel. Montering ny badtäckt plåt på takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag. Nya hängrännor och stuprör är monterade med skarprörsvinklar.
8 september, 2020

Takläggning Gustavsberg

Pågående projekt åt BRF Skeviksgatan i Gustavsberg, Värmdö. Takomläggning av takpannor Kontakta oss om ni söker en takläggare på Värmdö. Vi erbjuder lorem
7 september, 2020

Omläggning av tak i Knivsta

Omläggning av tak i Knivsta. Svarta Jönåker betongpannor inklusive byte av samtliga plåtdetaljer.
6 september, 2020

Kostnad att byta tak

Så vad kostar det att lägga om sitt tak då? Och vad är det som gör att vissa tak kostar mer än andra. Här nedan redogör vi några av de aspekter som vi som takläggare i Stockholm måste ta hänsyn till när vi skriver en offert.
6 september, 2020

Omläggning av tak i Huddinge

Projekt: Takomläggning i Huddinge Nya Jönåker Protector 2.0 nya hängrännor/stuprör, ränndalar mm. Installation av solceller i samarbete med Cellsolar!
6 september, 2020

Omläggning av papptak i Sollentuna

Omläggning av papptak i Sollentuna, inklusive byte av hängrännor/stuprör samt tillverkning och montering av nya krönplåtar.

Stäng

Kontakta oss!