Lägenhetskomplex från ovan

Takläggare Nacka

Takläggning Nacka

Takläggare Nacka

Vi på Villatakexperten är experter på takläggning, takbyte och takrenoveringar, både på enskilda fastigheter och på större komplex såsom samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Vårt verkningsområde är främst Stockholmsregionen, men vi utför även takrenoveringar och takbyten i bland annat Järfälla, Enköping, Bålsta och Uppsala.

När du ska renovera ditt tak i Nacka, eller byta ut det mot ett nytt, är det viktigt att det blir ordentligt utfört. Ett dåligt lagt tak eller en undermålig reparation kan på sikt medföra skador på din fastighet. Så det är av högsta vikt att jobbet blir korrekt utförd.

Att byta tak

Att byta tak

När du ska byta tak eller genomföra en takrenovering så är det viktigt att det blir korrekt utfört. Taket fyller en viktig funktion för byggnaden i fråga om att erbjuda skydd gentemot fukt bland annat. Genom åren har vi samlat på oss en mängd nöjda kunder, en stämpel på att vi vet vad vi pratar om och kan vårt hantverk.

Lägenhetskomplex från ovan
Hur vi arbetar

Efter det att vi har tagit på oss ett uppdrag är våra takläggare måna om att komma igång med det faktiska takbytet så snabbt som möjligt och under hela arbetsprocessen är vi måna om att hålla god kontakt med dig. Att du som kund har full insyn i arbetsprocessen är viktigt för oss och hjälper till att bygga en god kundrelation.

 

Tjäna pengar på ett välskött tak

Ett välskött tak kan förlänga livet på din fastighet med upp till 10 år. Så att genomföra en takrenovering eller ett takbyte i Nacka utfört av proffs kan ses som en investering som på sikt även ger avkastning när det väl är dags för försäljning av din bostad i Nacka

 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök i Nacka

Nu när du förstått lite närmre alla fördelarna med att anlita oss som takläggare så är du säkert intresserad av att kontakta oss. Vi erbjuder alla er i Nacka kostnadsfria hembesök med rådgivning. Allt detta och lite till, för ett konkurrenskraftigt pris. Välkommen till Villatakexperten!

Line

Några av våra referenser

19 oktober, 2020

Takomläggning Stocksund

Takomläggning 2-Kupigt Vittinge Lertegel. Montering nya takfönster. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbelag. Nya hängrännor och stuprör samt vindskiveplåtar i aluzink är monterade.
19 oktober, 2020

Omläggning 5 fastigheter åt BRF Mandelblomman

Montering av nytt tätskikt från Trebolit på 5 fastigheter. I samband med takomläggning monterades även ny taksäkerhet.
19 oktober, 2020

Takomläggning åt BRF Sandkilen

Omläggning av papptaken åt BRF Sandkilen på 9 fastigheter.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Djursholm

Takomläggning, Svarta Jönåker protector 2.0. Montering ny bandtäckt plåt på runt takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag.
19 oktober, 2020

Bandtäckning, Djursholm

Takomläggning med bandtäckt plåt i Djursholm. Intäckning av skorsten och venthuv samt montering ny taklucka.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Stäket

Takomläggning 2-kupigt Vittinge lertegel. Montering ny badtäckt plåt på takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag. Nya hängrännor och stuprör är monterade med skarprörsvinklar.
8 september, 2020

Takläggning Gustavsberg

Pågående projekt åt BRF Skeviksgatan i Gustavsberg, Värmdö. Takomläggning av takpannor Kontakta oss om ni söker en takläggare på Värmdö. Vi erbjuder lorem
7 september, 2020

Omläggning av tak i Knivsta

Omläggning av tak i Knivsta. Svarta Jönåker betongpannor inklusive byte av samtliga plåtdetaljer.
6 september, 2020

Kostnad att byta tak

Så vad kostar det att lägga om sitt tak då? Och vad är det som gör att vissa tak kostar mer än andra. Här nedan redogör vi några av de aspekter som vi som takläggare i Stockholm måste ta hänsyn till när vi skriver en offert.
6 september, 2020

Omläggning av tak i Huddinge

Projekt: Takomläggning i Huddinge Nya Jönåker Protector 2.0 nya hängrännor/stuprör, ränndalar mm. Installation av solceller i samarbete med Cellsolar!
6 september, 2020

Omläggning av papptak i Sollentuna

Omläggning av papptak i Sollentuna, inklusive byte av hängrännor/stuprör samt tillverkning och montering av nya krönplåtar.

Stäng

Kontakta oss!