Mörkt tak från ovan

Takläggare Lidingö

Villatakexperten Takläggning Lidingö
Takläggning Lidingö

Takläggare Lidingö

Vi på Villatakexperten är experter på takläggning, takbyte och takrenoveringar, både på enskilda fastigheter och för större komplex såsom samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Om du känner ett behov av att ta in experter som både kan ta ett titt på ditt tak, och sedan vid behov renovera taket på Lidingö så kommer vi gärna.

Läggning av takplattor
Att byta tak på Lidingö

Att byta tak

När du ska renovera ditt tak på Lidingö eller byta ut det är det essentiellt att det blir väl genomfört. Ett dåligt lagt tak eller en undermålig reparation kan på sikt medföra skador på din fastighet. Vi på Villatakexperten utför alltid vårt arbete ut efter beprövade metoder och använder oss enbart av material och leverantörer som är erkänt bra av branschen.

Mörkt tak från ovan
Hur vi arbetar

Efter det att vi har tagit på oss ett uppdrag är våra takläggare måna om att komma igång med det faktiska takbytet på Lidingö så snabbt som möjligt. Under hela arbetsprocessen är vi måna om att hålla god kontakt med dig. Att du som kund har full insyn i arbetsprocessen är viktigt för oss och hjälper till att bygga en god kundrelation.

Alla tjänar på ett väl utfört arbete. Vi på Villatakexperten har genom åren samlat på oss en mängd referenskunder som hjälper till att intyga vår kompetens. Ett väl utfört arbete är A och O för oss – våra tak klarar både ur och skur.

 

Tjäna pengar på ett välskött tak

Ett välskött tak kan förlänga livet på din fastighet med upp till 10 år. Så att genomföra en takrenovering eller ett takbyte utfört av proffs kan ses som en investering som på sikt även ger avkastning när det väl är dags för försäljning.

 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök på Lidingö

Kontakta oss på Villatakexperten redan idag för ett kostnadsfritt hembesök och rådgivning på Lidingö. Våra takläggare är proffs på tak och genom lång erfarenhet och god yrkesvana levererar vi hållbara resultat med lång livslängd till ett konkurrenskraftigt pris.

Line

Några av våra referenser

19 oktober, 2020

Takomläggning Stocksund

Takomläggning 2-Kupigt Vittinge Lertegel. Montering nya takfönster. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbelag. Nya hängrännor och stuprör samt vindskiveplåtar i aluzink är monterade.
19 oktober, 2020

Omläggning 5 fastigheter åt BRF Mandelblomman

Montering av nytt tätskikt från Trebolit på 5 fastigheter. I samband med takomläggning monterades även ny taksäkerhet.
19 oktober, 2020

Takomläggning åt BRF Sandkilen

Omläggning av papptaken åt BRF Sandkilen på 9 fastigheter.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Djursholm

Takomläggning, Svarta Jönåker protector 2.0. Montering ny bandtäckt plåt på runt takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag.
19 oktober, 2020

Bandtäckning, Djursholm

Takomläggning med bandtäckt plåt i Djursholm. Intäckning av skorsten och venthuv samt montering ny taklucka.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Stäket

Takomläggning 2-kupigt Vittinge lertegel. Montering ny badtäckt plåt på takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag. Nya hängrännor och stuprör är monterade med skarprörsvinklar.
8 september, 2020

Takläggning Gustavsberg

Pågående projekt åt BRF Skeviksgatan i Gustavsberg, Värmdö. Takomläggning av takpannor Kontakta oss om ni söker en takläggare på Värmdö. Vi erbjuder lorem
7 september, 2020

Omläggning av tak i Knivsta

Omläggning av tak i Knivsta. Svarta Jönåker betongpannor inklusive byte av samtliga plåtdetaljer.
6 september, 2020

Kostnad att byta tak

Så vad kostar det att lägga om sitt tak då? Och vad är det som gör att vissa tak kostar mer än andra. Här nedan redogör vi några av de aspekter som vi som takläggare i Stockholm måste ta hänsyn till när vi skriver en offert.
6 september, 2020

Omläggning av tak i Huddinge

Projekt: Takomläggning i Huddinge Nya Jönåker Protector 2.0 nya hängrännor/stuprör, ränndalar mm. Installation av solceller i samarbete med Cellsolar!
6 september, 2020

Omläggning av papptak i Sollentuna

Omläggning av papptak i Sollentuna, inklusive byte av hängrännor/stuprör samt tillverkning och montering av nya krönplåtar.

Stäng

Kontakta oss!