Mörkt tak från ovan

Takläggare Huddinge

Villatakexperten Takläggning Huddinge
Takläggning Huddinge

Takläggare Huddinge

Vi på Villatakexperten är din takexpert i Huddinge. Med lång och gedigen erfarenhet och gedigna yrkeskunskaper utför vi takrenoveringar och takbyten i Stockholm, Huddinge och Enköping. Med god service och stor kundnärvaro levererar vi hållbara resultat som håller år efter år genom både regn och skur.

Gul villa med mörkt tak från ovan
Att byta tak

Att byta tak

När det väl är dags att byta taket eller renovera det befintliga taket är det viktigt att det blir korrekt utfört. En undermåligt utförd takrenovering kan på sikt leda till skador på fastigheten, så när du anlitar oss på Villatakexperten ska du kunna känna dig trygg med att vi genomför ett bra jobb. Vi har därför ett stort antal referenskunder som kan intyga vår kompetens och den standard vi levererar.

Varför ska du anlita oss som takläggare i Huddinge?

När du anlitar oss på Villatakexperten för att utföra ditt lägga ditt tak i exempelvis Huddinge så kan du lita på att du får ett väl utfört arbete av högsta kvalitet. Vi är verksamma inom hela Stockholmsregionen och levererar alltid höga resultat genom god kundnärvaro och hög servicenivå.

Mörkt tak från ovan
Hur vi arbetar

Efter det att vi har tagit på oss ett uppdrag är våra takläggare måna om att komma igång med det faktiska takbytet så snabbt som möjligt och under hela arbetsprocessen är vi måna om att hålla god kontakt med dig. Att du som kund har full insyn i arbetsprocessen är viktigt för oss och hjälper till att bygga en god kundrelation.
För oss är inget arbete färdigt förens du som kund är nöjd med det uppnådda resultatet av taket och för oss är det viktigt att alltid föra en öppen dialog med dig som kund under hela takbytet eller takrenoveringens gång.

 

Tjäna pengar på ett välskött tak

Ett välskött tak kan förlänga livet på din fastighet med upp till 10 år. Så att genomföra en takrenovering eller ett takbyte i Huddinge utfört av proffsiga takläggare kan ses som en investering som på sikt även ger avkastning när det väl är dags för försäljning.

 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök i Huddinge

Kontakta oss på Villatakexperten redan idag för ett kostnadsfritt hembesök och rådgivning. Vi är proffs på tak och genom lång erfarenhet och god yrkesvana levererar vi hållbara resultat med lång livslängd till ett konkurrenskraftigt pris.

Line

Några av våra referenser

19 oktober, 2020

Takomläggning Stocksund

Takomläggning 2-Kupigt Vittinge Lertegel. Montering nya takfönster. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbelag. Nya hängrännor och stuprör samt vindskiveplåtar i aluzink är monterade.
19 oktober, 2020

Omläggning 5 fastigheter åt BRF Mandelblomman

Montering av nytt tätskikt från Trebolit på 5 fastigheter. I samband med takomläggning monterades även ny taksäkerhet.
19 oktober, 2020

Takomläggning åt BRF Sandkilen

Omläggning av papptaken åt BRF Sandkilen på 9 fastigheter.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Djursholm

Takomläggning, Svarta Jönåker protector 2.0. Montering ny bandtäckt plåt på runt takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag.
19 oktober, 2020

Bandtäckning, Djursholm

Takomläggning med bandtäckt plåt i Djursholm. Intäckning av skorsten och venthuv samt montering ny taklucka.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Stäket

Takomläggning 2-kupigt Vittinge lertegel. Montering ny badtäckt plåt på takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag. Nya hängrännor och stuprör är monterade med skarprörsvinklar.
8 september, 2020

Takläggning Gustavsberg

Pågående projekt åt BRF Skeviksgatan i Gustavsberg, Värmdö. Takomläggning av takpannor Kontakta oss om ni söker en takläggare på Värmdö. Vi erbjuder lorem
7 september, 2020

Omläggning av tak i Knivsta

Omläggning av tak i Knivsta. Svarta Jönåker betongpannor inklusive byte av samtliga plåtdetaljer.
6 september, 2020

Kostnad att byta tak

Så vad kostar det att lägga om sitt tak då? Och vad är det som gör att vissa tak kostar mer än andra. Här nedan redogör vi några av de aspekter som vi som takläggare i Stockholm måste ta hänsyn till när vi skriver en offert.
6 september, 2020

Omläggning av tak i Huddinge

Projekt: Takomläggning i Huddinge Nya Jönåker Protector 2.0 nya hängrännor/stuprör, ränndalar mm. Installation av solceller i samarbete med Cellsolar!
6 september, 2020

Omläggning av papptak i Sollentuna

Omläggning av papptak i Sollentuna, inklusive byte av hängrännor/stuprör samt tillverkning och montering av nya krönplåtar.

Stäng

Kontakta oss!