Brunrött tak från ovan

Takläggare Haninge

Villatakexperten Takläggning Haninge
Takläggning Haninge

Takläggare Haninge

Hos oss på Villatakexperten hittar du experter på allt från takläggning, takbyte och takrenoveringar. Vi kan hjälpa er med allt från att lägga tak på småhus och sommarstugor till större villor och fastigheter.

Villa med brunrött tak från ovan
Att byta tak

Att byta tak i Haninge

Det finns mycket att tänka på när du funderar på att renovera ditt tak, men det viktigaste tycker vi är att det blir väl genomfört. Skulle du ha ett tak som är dåligt lagt eller en slarvig reparation så riskerar du att få skador på din byggnad.

Hos oss kan du alltid förvänta dig ett väl genomfört arbete utefter beprövade metoder med material och leverantörer som alltid är erkänt bra inom branschen.

Brunrött tak från ovan
Hur vi arbetar

När vi tar på oss ett uppdrag är våra takläggare alltid måna om att ert takbyte kommer igång så fort som möjligt. Vi värdesätter god kommunikation med våra kunder i Haninge så att du som kund hela tiden har full insyn i arbetsprocessen. Vi tycker att det är viktigt för oss att bygga och bibehålla en god kundrelation.
Ett väl utfört arbete är något båda parter tjänar på. Vi har genom våra år som takläggare samlat på oss flertalet referenser, allt för att ni ska känna er trygga med att välja oss. För oss är det viktigt att arbetet alltid är väl utfört – våra tak klarar både ur och skur.

 

Tjäna pengar på ett välskött tak

Ett välskött tak kan förlänga livet på din fastighet med upp till 10 år. Så att genomföra en takrenovering eller ett takbyte utfört av proffs kan ses som en investering som på sikt även ger avkastning när det väl är dags för försäljning.

 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök i Haninge

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök samt rådgivning av våra proffsiga takläggare. De har lång erfarenhet och en god yrkesvana. Tack vare detta kan de leverera ett hållbart resultat med en lång livslängd, och såklart till ett konkurrenskraftigt pris.

Line

Några av våra referenser

19 oktober, 2020

Takomläggning Stocksund

Takomläggning 2-Kupigt Vittinge Lertegel. Montering nya takfönster. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbelag. Nya hängrännor och stuprör samt vindskiveplåtar i aluzink är monterade.
19 oktober, 2020

Omläggning 5 fastigheter åt BRF Mandelblomman

Montering av nytt tätskikt från Trebolit på 5 fastigheter. I samband med takomläggning monterades även ny taksäkerhet.
19 oktober, 2020

Takomläggning åt BRF Sandkilen

Omläggning av papptaken åt BRF Sandkilen på 9 fastigheter.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Djursholm

Takomläggning, Svarta Jönåker protector 2.0. Montering ny bandtäckt plåt på runt takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag.
19 oktober, 2020

Bandtäckning, Djursholm

Takomläggning med bandtäckt plåt i Djursholm. Intäckning av skorsten och venthuv samt montering ny taklucka.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Stäket

Takomläggning 2-kupigt Vittinge lertegel. Montering ny badtäckt plåt på takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag. Nya hängrännor och stuprör är monterade med skarprörsvinklar.
8 september, 2020

Takläggning Gustavsberg

Pågående projekt åt BRF Skeviksgatan i Gustavsberg, Värmdö. Takomläggning av takpannor Kontakta oss om ni söker en takläggare på Värmdö. Vi erbjuder lorem
7 september, 2020

Omläggning av tak i Knivsta

Omläggning av tak i Knivsta. Svarta Jönåker betongpannor inklusive byte av samtliga plåtdetaljer.
6 september, 2020

Kostnad att byta tak

Så vad kostar det att lägga om sitt tak då? Och vad är det som gör att vissa tak kostar mer än andra. Här nedan redogör vi några av de aspekter som vi som takläggare i Stockholm måste ta hänsyn till när vi skriver en offert.
6 september, 2020

Omläggning av tak i Huddinge

Projekt: Takomläggning i Huddinge Nya Jönåker Protector 2.0 nya hängrännor/stuprör, ränndalar mm. Installation av solceller i samarbete med Cellsolar!
6 september, 2020

Omläggning av papptak i Sollentuna

Omläggning av papptak i Sollentuna, inklusive byte av hängrännor/stuprör samt tillverkning och montering av nya krönplåtar.

Stäng

Kontakta oss!