Röd villa

Takläggare Eskilstuna

Villatakexperten Takläggning Eskilstuna
Takläggning Eskilstuna

Takläggare Eskilstuna

Ett välskött tak av bra kvalitet håller i generationer men håller inte för evigt. När man har lappat och lagat under många år är det dags att byta tak. Är du osäker på ditt taks skick bör du boka in en besiktning hos oss för att ta reda på det. Vi på Villatakexperten i Eskilstuna kan efter en besiktning utföra passande åtgärder för ditt tak. Antingen med hjälp av ett takbyte eller en grundlig renovering beroende på vad vi hittar för brister.

Vi utför taktjänster av högsta kvalitet åt privatpersoner, företag och brf:er i Eskilstuna med omnejd.

Våra välutbildade och skickliga takläggare utför arbetet enligt beprövade metoder och använder oss av material av högsta kvalitet för att ditt tak ska hålla i ur och skur under generationer framöver.

Villatakexpert som byter tak
Att byta tak

Alla tak passar inte alla byggnader

Alla tak passar inte alla byggnader. Det finns många faktorer att ta hänsyn till när man ska lägga ett nytt tak i Eskilstuna. Det handlar om husets konstruktion, utseende, områdets klimat, önskad hållbarhet och så klart prislappen.

Visste du att ett välskött tak förlänger livet på huset med upp till 10 år. En nyrenoverat eller nytt tak utfört av en professionell takläggare som oss är alltså en ren investering! Det ökar värdet även på bostaden markant vid en eventuell försäljning.

Villatakexperten har kunskapen och erfarenheten att hjälpa tid att få ett passande tak för just ditt tak. Vi vet materialens för- och nackdelar och skräddarsyr din taklösning efter dialog med dig.

Vi kan både lägga och renovera de vanligaste taken på marknaden:

  • Takpannor av tegel eller betong
  • Papptak
  • Plåttak
  • Energitak

     

Röd villa
Hur vi arbetar

När du godkänt en offert av oss så ser vi alltid till att komma igång med det faktiska arbetet så fort som vi bara kan, utan att kompromissa med kvaliteten. Vi vill vara transparanta och att du som kund ska ha full koll på arbetsprocessen då vi värderar en bra relation med våra kunder.

 

Tjäna pengar på ett välskött tak

Inte nog med att ett nytt tak kan vara estetiskt snyggt, det är även en långsiktig investering som ökar värdet på ditt hus när du kommer i tankar om att sälja. Livslängden på ett hus med ett välskött tak kan förlänga livslängden med upp till 10 år. Med andra ord kan du se det som en vinst att anlita oss som takläggare i Åkersberga.

 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök i Eskilstuna

När du vet med dig att ditt tak är slitet eller skadat är det viktigt att det åtgärdas omgående. Det är taket som ska skydda ditt hus mot yttre påverkan. Taket utsätts årligen för enorma mängder regn, snö, hård vind, sol, nedfallna grenar och växtlighet. När taket är bristfälligt ökar risken markant för att vatten och fukt tränger ner i huset. Fukt- och vattenskador kan ofta vara mycket dyra och problematiska att åtgärda.

Kontakta oss för en ett hembesök där vi göra en grundlig besiktning av takets status. När vi säkerställt återkommer vi med passande åtgärder och ett offertförslag. Välkommen!

Line

Några av våra referenser

19 oktober, 2020

Takomläggning Stocksund

Takomläggning 2-Kupigt Vittinge Lertegel. Montering nya takfönster. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbelag. Nya hängrännor och stuprör samt vindskiveplåtar i aluzink är monterade.
19 oktober, 2020

Omläggning 5 fastigheter åt BRF Mandelblomman

Montering av nytt tätskikt från Trebolit på 5 fastigheter. I samband med takomläggning monterades även ny taksäkerhet.
19 oktober, 2020

Takomläggning åt BRF Sandkilen

Omläggning av papptaken åt BRF Sandkilen på 9 fastigheter.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Djursholm

Takomläggning, Svarta Jönåker protector 2.0. Montering ny bandtäckt plåt på runt takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag.
19 oktober, 2020

Bandtäckning, Djursholm

Takomläggning med bandtäckt plåt i Djursholm. Intäckning av skorsten och venthuv samt montering ny taklucka.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Stäket

Takomläggning 2-kupigt Vittinge lertegel. Montering ny badtäckt plåt på takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag. Nya hängrännor och stuprör är monterade med skarprörsvinklar.
8 september, 2020

Takläggning Gustavsberg

Pågående projekt åt BRF Skeviksgatan i Gustavsberg, Värmdö. Takomläggning av takpannor Kontakta oss om ni söker en takläggare på Värmdö. Vi erbjuder lorem
7 september, 2020

Omläggning av tak i Knivsta

Omläggning av tak i Knivsta. Svarta Jönåker betongpannor inklusive byte av samtliga plåtdetaljer.
6 september, 2020

Kostnad att byta tak

Så vad kostar det att lägga om sitt tak då? Och vad är det som gör att vissa tak kostar mer än andra. Här nedan redogör vi några av de aspekter som vi som takläggare i Stockholm måste ta hänsyn till när vi skriver en offert.
6 september, 2020

Omläggning av tak i Huddinge

Projekt: Takomläggning i Huddinge Nya Jönåker Protector 2.0 nya hängrännor/stuprör, ränndalar mm. Installation av solceller i samarbete med Cellsolar!
6 september, 2020

Omläggning av papptak i Sollentuna

Omläggning av papptak i Sollentuna, inklusive byte av hängrännor/stuprör samt tillverkning och montering av nya krönplåtar.

Stäng

Kontakta oss!