Byggställningar kring ett hus

Takläggare Ekerö

Takläggning Ekerö

Takläggare Ekerö

Villatakexperten är en skicklig takläggare på Ekerö som är experter på allt som rör takläggning, takbyte och takrenovering. Vi kan hjälpa till att lägga tak eller renovera tak på småhus, sommarstugan, villan eller stora fastigheter. Med andra ord hjälper vi både privatpersoner, företag, organisationer och bostadsrättsföreningar med taktjänster. Ett välskött tak är avgörande för att man inte ska få problem med fukt- och vattenskador eftersom det är det som tar emot väder och vind i vårt tuffa nordiska klimat.

Våra skickliga och välutbildade takläggare arbetar mycket professionellt och noggrant när de utför sina takarbeten. För oss är det viktigt att vi lyssnar på kundens behov och krav och är därför lyhörda och flexibla. Hos oss är du garanterad ett takarbete av allra högsta klass till konkurrenskraftiga priser och hög servicenivå.

Ombyggnation av tak
Fördelar med ett takbyte

Öka husets värde med ett takbyte

Med ett nytt korrekt lagt tak kan man faktiskt förlänga ditt hus livslängd med upp till 10 år. Det gör att huset står väl rustat för väder och vind under generationer framöver. Det gör att huset inte kommer att råka ut för dyra och tråkiga vattenskador under överskådlig framtid. Men inte nog med det, det kommer också att ge en rejäl värdeökning på hela huset.

Ett takbyte eller grundlig renovering kan alltså ses som en ren investering för framtiden. Men det är ett stor och svårt projekt för en lekman så det rekommenderas verkligen att ta hjälp av en takexpert som oss.

Byggställningar kring ett hus
Hur vi arbetar

När du godkänt en offert av oss så ser vi alltid till att komma igång med det faktiska arbetet så fort som vi bara kan, utan att kompromissa med kvaliteten. Vi vill vara transparanta och att du som kund ska ha full koll på arbetsprocessen då vi värderar en bra relation med våra kunder.

 

Tjäna pengar på ett välskött tak

Inte nog med att ett nytt tak kan vara estetiskt snyggt, det är även en långsiktig investering som ökar värdet på ditt hus när du kommer i tankar om att sälja. Livslängden på ett hus med ett välskött tak kan förlänga livslängden med upp till 10 år. Med andra ord kan du se det som en vinst att anlita oss som takläggare i Åkersberga.

 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök i Åkersberga

Nu när du förstått lite närmre alla fördelarna med att anlita oss som takläggare så är du säkert intresserad av att kontakta oss. Vi erbjuder alla er i Åkersberga kostnadsfria hembesök med rådgivning. Allt detta och lite till, för ett konkurrenskraftigt pris. Välkommen till Villatakexperten!

Line

Några av våra referenser

19 oktober, 2020

Takomläggning Stocksund

Takomläggning 2-Kupigt Vittinge Lertegel. Montering nya takfönster. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbelag. Nya hängrännor och stuprör samt vindskiveplåtar i aluzink är monterade.
19 oktober, 2020

Omläggning 5 fastigheter åt BRF Mandelblomman

Montering av nytt tätskikt från Trebolit på 5 fastigheter. I samband med takomläggning monterades även ny taksäkerhet.
19 oktober, 2020

Takomläggning åt BRF Sandkilen

Omläggning av papptaken åt BRF Sandkilen på 9 fastigheter.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Djursholm

Takomläggning, Svarta Jönåker protector 2.0. Montering ny bandtäckt plåt på runt takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag.
19 oktober, 2020

Bandtäckning, Djursholm

Takomläggning med bandtäckt plåt i Djursholm. Intäckning av skorsten och venthuv samt montering ny taklucka.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Stäket

Takomläggning 2-kupigt Vittinge lertegel. Montering ny badtäckt plåt på takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag. Nya hängrännor och stuprör är monterade med skarprörsvinklar.
8 september, 2020

Takläggning Gustavsberg

Pågående projekt åt BRF Skeviksgatan i Gustavsberg, Värmdö. Takomläggning av takpannor Kontakta oss om ni söker en takläggare på Värmdö. Vi erbjuder lorem
7 september, 2020

Omläggning av tak i Knivsta

Omläggning av tak i Knivsta. Svarta Jönåker betongpannor inklusive byte av samtliga plåtdetaljer.
6 september, 2020

Kostnad att byta tak

Så vad kostar det att lägga om sitt tak då? Och vad är det som gör att vissa tak kostar mer än andra. Här nedan redogör vi några av de aspekter som vi som takläggare i Stockholm måste ta hänsyn till när vi skriver en offert.
6 september, 2020

Omläggning av tak i Huddinge

Projekt: Takomläggning i Huddinge Nya Jönåker Protector 2.0 nya hängrännor/stuprör, ränndalar mm. Installation av solceller i samarbete med Cellsolar!
6 september, 2020

Omläggning av papptak i Sollentuna

Omläggning av papptak i Sollentuna, inklusive byte av hängrännor/stuprör samt tillverkning och montering av nya krönplåtar.

Stäng

Kontakta oss!