Mörkt tak från ovan

Takläggare Bromma

Söker du en kompetent takläggare i Bromma med omnejd? Välkommen till oss på Villatakexperten!

 020-22 01 01
 info@villatakexperten.se
Öppettider vardagar 08:00-17:00

Få offert

Takläggning Bromma

Takläggare Bromma

Vi på Villatakexperten är experter på takläggning, takbyte och takrenoveringar, både på enskilda fastigheter men också på större komplex såsom samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Villatakexperten bedriver vår verksamhet i Stockholm och är verksamma i hela Stockholmsregionen och Uppsala.

Alla våra takläggare har lång erfarenhet och gedigen yrkesvana och för oss är det viktigaste att du blir nöjd med resultatet. Är det dags för dig att byta tak? Hör av dig så ger vi dig ett kostnadsförslag på ditt nya tak, självfallet helt utan förbindelser.

Få offert

Takläggare bromma
takläggare
Att byta tak

Att byta tak i Bromma

När du ska renovera ditt tak, eller byta ut det mot ett nytt, är det viktigt att det blir ordentligt. Ett dåligt lagt tak eller en undermålig reparation kan på sikt medföra skador på din fastighet. Så det är av högsta vikt att jobbet blir korrekt utförd.

När vi byter eller renoverar ditt tak i Bromma så arbetar vi alltid för att ge dig som kund bästa resultat. 

Varför anlita oss på Villatakexperten?

När du anlitar oss på Villatakexperten för att utföra ditt lägga ditt tak i Bromma, så kan du lita på att du får ett väl utfört arbete av högsta kvalitet. Vi är verksamma inom hela Stockholmsregionen och levererar alltid höga resultat genom god kundnärvaro och hög servicenivå.

Såhär säger våra kunder

Hur vi arbetar

När du godkänt en offert av oss så ser vi alltid till att komma igång med det faktiska arbetet så fort som vi bara kan, utan att kompromissa med kvaliteten. Vi vill vara tydliga och att du som kund ska ha full koll på arbetsprocessen då vi värderar en bra relation med våra kunder.

Tjäna pengar på ett välskött tak

Ett välskött tak kan förlänga livslängden på din fastighet med upp till hela 10 år, så ett väl genomfört takbyte eller takrenovering är med andra ord en investering som på sikt kan ge bra avkastning vid en eventuell försäljning eller flytt från Bromma.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök i Bromma

Kontakta oss på Villatakexperten redan idag för ett kostnadsfritt hembesök och rådgivning. Vi är experter på tak och utför professionella takbyten och takläggningar i hela Storstockholm samt Uppsala.

Line

Några av våra referenser

19 oktober, 2020

Takomläggning Stocksund

Takomläggning 2-Kupigt Vittinge Lertegel. Montering nya takfönster. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbelag. Nya hängrännor och stuprör samt vindskiveplåtar i aluzink är monterade.
19 oktober, 2020

Omläggning 5 fastigheter åt BRF Mandelblomman

Montering av nytt tätskikt från Trebolit på 5 fastigheter. I samband med takomläggning monterades även ny taksäkerhet.
19 oktober, 2020

Takomläggning åt BRF Sandkilen

Omläggning av papptaken åt BRF Sandkilen på 9 fastigheter.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Djursholm

Takomläggning, Svarta Jönåker protector 2.0. Montering ny bandtäckt plåt på runt takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag.
19 oktober, 2020

Bandtäckning, Djursholm

Takomläggning med bandtäckt plåt i Djursholm. Intäckning av skorsten och venthuv samt montering ny taklucka.
19 oktober, 2020

Takomläggning, Stäket

Takomläggning 2-kupigt Vittinge lertegel. Montering ny badtäckt plåt på takkupa. Nya ränndalsplåtar samt skorstensbeslag. Nya hängrännor och stuprör är monterade med skarprörsvinklar.
8 september, 2020

Takläggning Gustavsberg

Pågående projekt åt BRF Skeviksgatan i Gustavsberg, Värmdö. Takomläggning av takpannor Kontakta oss om ni söker en takläggare på Värmdö. Vi erbjuder lorem
7 september, 2020

Omläggning av tak i Knivsta

Omläggning av tak i Knivsta. Svarta Jönåker betongpannor inklusive byte av samtliga plåtdetaljer.
6 september, 2020

Kostnad att byta tak

Så vad kostar det att lägga om sitt tak då? Och vad är det som gör att vissa tak kostar mer än andra. Här nedan redogör vi några av de aspekter som vi som takläggare i Stockholm måste ta hänsyn till när vi skriver en offert.
6 september, 2020

Omläggning av tak i Huddinge

Projekt: Takomläggning i Huddinge Nya Jönåker Protector 2.0 nya hängrännor/stuprör, ränndalar mm. Installation av solceller i samarbete med Cellsolar!
6 september, 2020

Omläggning av papptak i Sollentuna

Omläggning av papptak i Sollentuna, inklusive byte av hängrännor/stuprör samt tillverkning och montering av nya krönplåtar.

Stäng

Kontakta oss!