Takläggare Västerås | Renovering eller byte av taket - Villatakexperten

Takläggare Västerås

Vi är erfaren takläggare som erbjuder en mängd olika taktjänster av högsta kvalitet i Västerås. Oavsett det rör sig om en takläggning, takbyte eller en takrenovering är det oss du ska vända dig till. Vi vänder oss till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Västerås med omnejd.

Företaget är välmående och pålitligt och erbjuder alltid generösa garantier på material och utfört arbete. För oss är det viktigt att vi har en bra kunddialog under processens gång. Detta för att kunden ska känna sig delaktig med full insyn.

Funderar du på att byta tak i Västerås?

När taket inte går att renovera är det dags att genomföra ett takbyte. När det gäller ett takbyte är det mycket viktigt att det sker på ett fackmannamässigt sätt enligt branschens alla regler.

Ett bristfälligt lagt eller renoverat tak kommer att medföra skador på huset. Det är inget man ska ge sig på som lekman och vara även noga med att kontrollera takfirman som ska utföra arbetet. Villatakexperten i Västerås har lång erfarenhet och har alla nödvändiga utbildningar och behörigheter som branschen kräver. Vi hjälper till med rådgivning gällande det nya taket. Våra takläggare har full koll på olika takmaterial och dess för och nackdelar.

Vi inleder alla uppdrag med en noggrann dialog med kunden för att säkerställa behov och önskningar samt en besiktning av det berörda taket. Det är avgörande för ett perfekt slutresultat och för en effektiv och smidig process för att nå dit. När vi är överens med kunden om önskat resultat görs en noggrann planering av arbetet innan offerten skrivs.

När det räcker med en takrenovering

När taket är slitet men i övrigt i gott skick kan vi erbjuda en skräddarsydd renovering. Vid ett hembesök säkerställer vi omfattningen av slitaget genom en grundlig besiktning. Detta ligger som grund för hur vi ska anta oss renoveringen. Våra skickliga takexperter lagar och byter ut skadade delar av taket så det blir som nytt.

Professionell takläggare i Västerås

När du anlitar oss för något av våra takarbeten är du garanterad högkvalitativa arbeten med bästa materialet för just ditt tak. Med åren har vi samlat på oss massor med lyckade takprojekt så om du är intresserad av referenser är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi har konkurrenskraftiga priser och är mycket serviceinriktade.

För att du som kund ska känna dig trygg är våra arbetsprocesser alltid transparenta och du är alltid välkommen att ringa oss för att få höra projektets status. När det nya taket är lagt görs en grundlig besiktning som noga protokollförs, självklart med kopia till dig.

Taket är en investering

När man har ett nytt eller renoverat tak kan det förlänga livet på huset med upp till 10 år. Självklart kostar våra taktjänster en del pengar men alternativet är betydligt dyrare. Ett dåligt tak ökar risken väsentligt för fukt- och vattenskador på huset. Något som är mycket dyrt att åtgärda med praktiska problem som följd.

Ett fräscht tak ökar också värdet på huset väsentligt i en eventuell försäljning.

Letar du efter en seriös och skicklig takläggare i Västerås? Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt besök och rådgivning!

Kontakta oss här så hör vi av oss


Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm