Takläggare i Uppsala - Vi byter ditt tak - Villatakexperten

Takläggare – Uppsala

Vi på Villatakexperten är din takläggare i Uppsala. Vare sig det handlar om ett takbyte eller en renovering av ett befintligt tak kan du alltid lita på att vi levererar kvalitativa resultatet med lång hållbarhet till ett konkurrenskraftigt pris. Vi som arbetar på Villatakexperten har alla lång erfarenhet och god yrkesvana, vi arbetar alltid med beprövade metoder och av branschen erkända tillverkare och material.

Hur våra takläggare i Uppsala arbetar och våra tillvägagångssätt

  • Första kontakt, sker genom att du kontaktar oss antingen via mail eller telefon.
  • Hembesök, Vi besöker dig för en kostnadsfri besiktning där vi tar en titt på ditt tak. Vi diskuterar vad du som kund förväntar dig och presenterar vår lösning för dig gällande ditt tak.
  • Offert, inom 48 timmar efter det att vi genomfört vårt hembesök får du en offert från oss att ta ställning till.
  • Beställning, när du är nöjd med upplägget, så lägger du en beställning på uppdraget efter vilket vi kommer igång med arbetet så omgående som möjligt.
  • Jobbet utförs, våra takläggare påbörjar takrenoveringen, takläggningen eller bytet av taket i Uppsala. Våra takläggare sätter start- och sluttider och genomför arbetet snabbt och punktligt utan att slarva. Vi är alltid måna om att föra en löpande dialog med dig som kund under arbetets gång.
  • Faktura, Vi skickar fakturan till dig och om uppdraget är en hushållsnära tjänst så är ROT-avdraget redan utfört.
  • Om så önskas av dig som kund, kommer vi och gör en uppföljning av det utförda arbetet. Vi finns alltid tillgängliga om det senare skulle uppstå några nya servicebehov.

Takrenovering Uppsala – Tjäna pengar på ett välskött tak

Ett välskött tak kan förlänga livslängden på din fastighet med upp till hela 10 år, så ett väl genomfört takbyte eller takrenovering i Uppsala är med andra ord en investering som på sikt kan ge bra avkastning vid en eventuell försäljning eller flytt.

Vill du göra en takrenovering i Uppsala? Kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt hembesök och rådgivning

Kontakta oss på Villatakexperten redan så bjuder vi på ett kostnadsfritt hembesök samt rådgivning. Vi värnar om dig som kund och har lång erfarenhet av att arbeta med alla typer av tak i Uppsala.

Kontakta oss här så hör vi av oss


Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm