Takläggare Tyresö - Vi byter ditt tak - Villatakexperten

Takläggare Tyresö

Vi är Villatakexperten, vi är experter på allt från takläggning till takrenoveringar. Vi kan hjälpa er med takläggning på mindre sommarstugor och större villor samt mycket mer. Vi bedriver vår verksamhet i bland annat Tyresö, men vi är också verksamma i hela Stockholmsregionen och Uppsala. Hos oss hittar ni personal med lång erfarenhet samt grundlig yrkesvana, allt för att du ska bli nöjd med resultatet av vårt arbete.

Att byta tak i Tyresö

Vare sig du vill byta ut ditt tak eller bara renovera ditt nuvarande så är det viktigt att arbetet blir ordentligt genomfört. Skulle ditt tak vara dåligt lagt eller bli slarvigt reparerat så kan de på sikt leda till skador på ditt hus, därför lägger vi stor vikt vid just noggrannheten.

När du behöver takläggning i Tyresö, anlita oss

Hos oss kan du alltid lita på att takläggningen av ditt hus i Tyresö är av högsta kvalitet. Vi ser alltid till att ha god kundnärvaro samt hög servicenivå, vilket har lett oss till att alltid kunna leverera höga resultat. Våra metoder och processer brukar se ut som följande:

  • Första kontakt sker genom att du kontaktar oss antingen via mail eller telefon.
  • Hembesök, vi besöker dig för en kostnadsfri besiktning där vi tar en kollar hur ditt nuvarande tak ser ut. Vi diskuterar dina förväntningar och presenterar vår lösning för dig kring ditt tak.
  • Offert, inom 48 timmar efter det att vi genomfört vårt hembesök får du en offert från oss.
  • Beställning, när du är nöjd med upplägget, så lägger du en beställning på uppdraget efter vilket vi kommer igång med arbetet så snabbt som möjligt.
  • Jobbet utförs, våra takläggare påbörjar takläggningen. Vi sätter start- och sluttider och genomför arbetet snabbt och punktligt utan att slarva. Vi är alltid måna om att föra en löpande dialog med dig som kund under arbetets gång.
  • Faktura, Vi skickar fakturan till dig och om uppdraget är en hushållsnära tjänst så är ROT-avdraget redan utfört.
  • Om så önskas av dig som kund, kommer vi och gör en uppföljning av det utförda arbetet. Vi finns alltid tillgängliga om det senare skulle uppstå några nya servicebehov.

Kontakta oss på Villatakexperten redan idag

Ett tak som blir väl skött förlänger livslängden på ditt hus med upp till hela 10 år, med andra ord är ett väl genomfört takbyte eller takrenovering en investering som på sikt kan ge bra avkastning när du kommer i tankar om försäljning eller flytt.

Kontakta oss på Villatakexperten för ett kostnadsfritt hembesök med rådgivning. Vi är experter på tak och utför professionella takbyten och takläggningar i Tyresö.

Kontakta oss här så hör vi av oss


Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm