Takläggare i Täby - Vi byter ditt tak - Villatakexperten

Takläggare – Täby

Dags för ett takbyte i Täby? Vi på Villataktexperten är experter på takrenoveringar och takbyten på både enskilda fastigheter som på större komplex såsom samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Våra takläggare utför alltid arbetet enligt beprövade metoder och använder oss enbart av erkänt bra material som klarar av det nordiska klimatet och står sig i ur och skur.

Varför ska du anlita oss på Villatakexperten när du vill byta tak i Täby?

När du anlitar oss på Villatakexperten för att utföra ditt lägga ditt tak i exempelvis Täby så kan du lita på att du får ett väl utfört arbete av högsta kvalitet. Vi är verksamma inom hela Stockholmsregionen och levererar alltid höga resultat genom god kundnärvaro och hög servicenivå.

Våra takläggare i Täby arbetar med alla olika typer av tak

Där finns flera olika typer av tak och vi på Villatakexperten kan de flesta! Vi erbjuder bland annat renovering och läggning av:

  • Traditionella takpannor
  • Papptak
  • Plåttak
  • Energitak
  • Byta tak eller takrenovering – En investering för framtiden

Ett välskött tak kan förlänga livet på din fastighet med upp till 10 år. Så att genomföra en takrenovering eller ett takbyte i Täby utfört av proffs kan ses som en investering som på sikt även ger avkastning när det väl är dags för försäljning.

Vill du byta tak i Täby? Kontakta oss på Villatakexperten redan idag

Kontakta oss på Villatakexperten redan idag för ett kostnadsfritt hembesök och rådgivning. Vi kan tak och genom hög service och god kundnärvaro levererar våra takläggare i Täby hållbara resultat som står sig till konkurrenskraftiga priser.

Kontakta oss här så hör vi av oss


Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm