Takläggare i Solna - Vi byter ditt tak - Villatakexperten

Takläggare Solna

Dags för att byta tak i Solna? Vi på Villataktexperten är experter på takrenoveringar och takbyten på både enskilda fastigheter som på större komplex såsom samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Vi utför alltid vårt arbete enligt beprövade metoder och använder oss enbart av erkänt bra material som klarar av det nordiska klimatet och står sig i ur och skur.

Takläggare Solna – Hur vi arbetar och våra tillvägagångssätt

  • Första kontakt, sker genom att du kontaktar oss antingen via mail eller telefon.
  • Hembesök, Vi besöker dig för en kostnadsfri besiktning där vi tar en titt på ditt tak. Vi diskuterar vad du som kund förväntar dig och presenterar vår lösning för dig gällande ditt tak.
  • Offert, inom 48 timmar efter det att vi genomfört vårt hembesök får du en offert från oss att ta ställning till.
  • Beställning, när du är nöjd med upplägget, så lägger du en beställning på uppdraget efter vilket vi kommer igång med arbetet så omgående som möjligt.
  • Jobbet utförs, våra takläggare påbörjar takrenoveringen, takläggningen eller bytet av taket. Vi sätter start- och sluttider och genomför arbetet snabbt och punktligt utan att slarva. Vi är alltid måna om att föra en löpande dialog med dig som kund under arbetets gång.
  • Faktura, Vi skickar fakturan till dig och om uppdraget är en hushållsnära tjänst så är ROT-avdraget redan utfört.
  • Om så önskas av dig som kund, kommer vi och gör en uppföljning av det utförda arbetet. Vi finns alltid tillgängliga om det senare skulle uppstå några nya servicebehov.

Att tänka på vid takbyte i Solna

När du ska byta ditt tak i Solna är det viktigt att det blir bra. Vi på Villatakexperten är måna om att du som kund ska känna dig trygg med oss och det arbetet vi utför. Därför för vi alltid en kontinuerlig kontakt med dig som kund under hela arbetets gång. Ett väl utfört takbyte förhöjer inte bara fastighetens estetiska profil, utan det kan även förlänga fastighetens livslängd med upp till 10 år. På sikt kan alltså ett takbyte även ge avkastning vid en eventuell försäljning – en investering, helt enkelt!

Kontakta oss här så hör vi av oss


Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm