Takläggare Nacka - Vi byter ditt tak i Nacka - Villatakexperten

Takläggare Nacka

Vi på Villatakexperten är experter på takläggning, takbyte och takrenoveringar, både på enskilda fastigheter och på större komplex såsom samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Vårt verkningsområde är främst Stockholmsregionen, men vi utför även takrenoveringar och takbyten i bland annat Järfälla, Enköping, Bålsta och Uppsala.

När du ska renovera ditt tak i Nacka, eller byta ut det mot ett nytt, är det viktigt att det blir ordentligt utfört. Ett dåligt lagt tak eller en undermålig reparation kan på sikt medföra skador på din fastighet. Så det är av högsta vikt att jobbet blir korrekt utförd.

Att byta tak i Nacka

När du ska byta tak eller genomföra en takrenovering så är det viktigt att det blir korrekt utfört. Taket fyller en viktig funktion för byggnaden i fråga om att erbjuda skydd gentemot fukt bland annat. Genom åren har vi samlat på oss en mängd nöjda kunder, en stämpel på att vi vet vad vi pratar om och kan vårt hantverk.

Hur våra takläggare i Nacka arbetar

Efter det att vi har tagit på oss ett uppdrag är våra takläggare måna om att komma igång med det faktiska takbytet så snabbt som möjligt och under hela arbetsprocessen är vi måna om att hålla god kontakt med dig. Att du som kund har full insyn i arbetsprocessen är viktigt för oss och hjälper till att bygga en god kundrelation.

Såhär kan det gå till:

  • Du kontaktar oss antingen via mail eller telefon.
  • Vi besöker dig för en kostnadsfri besiktning där vi tar en titt på ditt tak.
  • Inom 48 timmar efter det att vi genomfört vårt hembesök får du en offert från oss att ta ställning till.
  • Våra takläggare påbörjar takrenoveringen, takläggningen eller bytet av taket.
  • Faktura, Vi skickar fakturan till dig och om uppdraget är en hushållsnära tjänst så är ROT-avdraget redan utfört.
  • Om så önskas av dig som kund, kommer vi och gör en uppföljning av det utförda arbetet. Vi finns alltid tillgängliga om det senare skulle uppstå några nya servicebehov.

Takrenovering Nacka – Tjäna pengar på ett välskött tak

Ett välskött tak kan förlänga livet på din fastighet med upp till 10 år. Så att genomföra en takrenovering eller ett takbyte i Nacka utfört av proffs kan ses som en investering som på sikt även ger avkastning när det väl är dags för försäljning.
Är du intresserad av takrenovering eller att byta tak i Nacka? Kontakta oss på Villatakexperten redan idag!

Kontakta oss på Villatakexperten redan idag för ett kostnadsfritt hembesök och rådgivning. Våra takläggare är proffs på tak och genom lång erfarenhet och god yrkesvana levererar vi hållbara resultat med lång livslängd till ett konkurrenskraftigt pris.

Kontakta oss här så hör vi av oss


Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm