Takläggare i Märsta - Vi byter ditt tak - Villatakexperten

Takläggare – Märsta

Vi på Villatakexperten har experter på allt från takläggning, takbyte och takrenoveringar. Söker ni efter hjälp med allt från att lägga tak på småhus och sommarstugor till större villor och fastigheter så är det oss ni ska höra av er till.

Vi värderar många saker när det kommer till att byta tak, men det viktigaste tycker vi är att det blir väl genomfört. Har du ett tak som är dåligt lagt eller en reparation som är undermåligt genomförd så riskerar du att få skada hela byggnaden. Villatakexperten levererar dig alltid ett väl genomfört arbete utefter beprövade metoder med material och leverantörer som vi vet att man kan lita på.

Takläggare i Märsta – Så fungerar arbetet

Villatakexperten försöker alltid se till att takbytet påbörjas så fort som möjligt, detta är något som är viktigt för oss när vi tar oss an ett nytt uppdrag. God kommunikation för att du som kund alltid ska ha koll på hur arbetsprocessen fortgår är något som vi värdesätter. En god kundrelation är något som både du som kund och vi som leverantör av en tjänst har nytta av.

Tack vare våra många referenser som vi samlat på oss under åren så behöver ni inte vara oroliga när ni väljer oss. Arbetet ska vara väl utfört från start till mål, taket ska klara alla väder i ur och skur.

Öka värdet med ett välskött tak

Få ditt tak i Märsta bytt av en proffsig takläggare som oss på Villatakexperten. Inte nog med att du förlänger livslängden på din byggnad med ända upp till 10 år, på sikt är det även en investering som ger dig avkastning när det kommer till försäljning.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Med våra långa erfarenhet och goda yrkesvana kan vi erbjuda kostnadsfria hembesök där du får råd inför ditt takbyte. Tack vare att vi kan erbjuda detta så kan vi leverera er ett tank med lång livslängd till ett konkurrenskraftigt pris. Kontakta oss via formuläret på siten eller telefon för mer information.

Kontakta oss här så hör vi av oss


Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm