Takläggare Järfälla – Vi kan takläggning – Villatakexperten

Takläggare Järfälla

Vi är Villatakexperten och vi är din expert på takbyte och takrenovering i Järfälla. Med takläggare som har lång erfarenhet och gedigna yrkeskunskaper levererar vi hållbara resultat med lång livslängd. Vi utför takbyten och takrenoveringar både på enskilda fastigheter men även på större komplex såsom samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Vi bedömer aldrig ett uppdrag som färdigt förens du som kund är nöjd med det uppnådda resultatet.

Att byta tak i Järfälla

När du ska renovera ditt tak, eller byta ut det mot ett nytt, är det viktigt att det blir ordentligt gjort. Därför är det viktigt att du kan lita på att jobbet blir korrekt utfört när du väljer vilken takläggare du ska anlita att genomföra jobbet. Våra takläggare på Villatakexperten har lång erfarenhet av att utföra takbyten och takrenoveringar i Järfälla.

Varför ska du anlita oss på Villatakexperten när du ska byta tak i Järfälla?

När du anlitar oss på Villatakexperten för att utföra ditt lägga ditt tak i exempelvis Järfälla så kan du känna dig trygg med att allt går rätt till. Vi arbetar alltid utefter välbeprövade metoder och av branschen erkänt bra material.

Takrenovering Järfälla – Hur vi arbetar och våra tillvägagångssätt

  • Första kontakt, sker genom att du kontaktar oss antingen via mail eller telefon.
  • Hembesök, Vi besöker dig för en kostnadsfri besiktning där vi tar en titt på ditt tak. Vi diskuterar vad du som kund förväntar dig och presenterar vår lösning för dig gällande ditt tak.
  • Offert, inom 48 timmar efter det att vi genomfört vårt hembesök får du en offert från oss att ta ställning till.
    Beställning, när du är nöjd med upplägget, så lägger du en beställning på uppdraget efter vilket vi kommer igång med arbetet så omgående som möjligt.
  • Jobbet utförs, våra takläggare påbörjar takrenoveringen, takläggningen eller bytet av taket. Vi sätter start- och sluttider och genomför arbetet snabbt och punktligt utan att slarva. Vi är alltid måna om att föra en löpande dialog med dig som kund under arbetets gång.
  • Faktura, Vi skickar fakturan till dig och om uppdraget är en hushållsnära tjänst så är ROT-avdraget redan utfört.
  • Om så önskas av dig som kund, kommer vi och gör en uppföljning av det utförda arbetet. Vi finns alltid tillgängliga om det senare skulle uppstå några nya servicebehov.

Letar du efter en takläggare i Järfälla? Kontakta oss på Villatakexperten

Kontakta oss på Villatakexperten redan idag för ett kostnadsfritt hembesök och rådgivning. Vi är proffs på tak och genom lång erfarenhet och god yrkesvana levererar vi hållbara resultat med lång livslängd till ett konkurrenskraftigt pris.

Kontakta oss här så hör vi av oss


Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm