Takläggare Eskilstuna | Experter på att byta och renovera tak - Villatakexperten

Takläggare – Eskilstuna

Ett välskött tak av bra kvalitet håller i generationer men håller inte för evigt. När man har lappat och lagat under många år är det dags att byta tak. Är du osäker på ditt taks skick bör du boka in en besiktning hos oss för att ta reda på det. Vi på villatakexperten i Eskilstuna kan efter en besiktning utföra passande åtgärder för ditt tak. Antingen med hjälp av ett takbyte eller en grundlig renovering beroende på vad vi hittar för brister.

Vi utför taktjänster av högsta kvalitet åt privatpersoner, företag och brf:er i Eskilstuna med omnejd.

Våra välutbildade och skickliga takläggare utför arbetet enligt beprövade metoder och använder oss av material av högsta kvalitet för att ditt tak ska hålla i ur och skur under generationer framöver.

Varför ska du anlita Villatakexperten?

När du anlitar oss på Villatakexperten för takarbeten är du garanterad ett arbete av högsta kvalitet utförd av våra välutbildade takexperter. Vi har lång erfarenhet av att lägga nya och renovera tak.

Vi är verksamma i Eskilstuna med omnejd och har stora kunskaper inom allt som har med tak att göra. Företaget är välmående och har ett stort kundfokus. När du har problem med taket är du hos oss garanterad att arbete av högsta kvalitet enligt gällande branschregler och med material av högsta möjliga kvalitet till bra priser. När du som privatperson vill utnyttja ROT-avdraget hjälper vi till med det vilket ger dig ett 30 % billigare pris på arbetskostnaden.

Stor erfarenhet av olika typer av tak

Alla tak passar inte alla byggnader. Det finns många faktorer att ta hänsyn till när man ska lägga ett nytt tak i Eskilstuna. Det handlar om husets konstruktion, utseende, områdets klimat, önskad hållbarhet och så klart prislappen.

Villatakexperten har kunskapen och erfarenheten att hjälpa tid att få ett passande tak för just ditt tak. Vi vet materialens för- och nackdelar och skräddarsyr din taklösning efter dialog med dig.

Vi kan både lägga och renovera de vanligaste taken på marknaden:

  • Takpannor av tegel eller betong
  • Papptak
  • Plåttak
  • Energitak

Visste du att ett välskött tak förlänger livet på huset med upp till 10 år. En nyrenoverat eller nytt tak utfört av en professionell takläggare som oss är alltså en ren investering! Det ökar värdet även på bostaden markant vid en eventuell försäljning.

Behöver du renovera eller lägga ett nytt tak i Eskilstuna? Kontakta Villatakexperten!

När du vet med dig att ditt tak är slitet eller skadat är det viktigt att det åtgärdas omgående. Det är taket som ska skydda ditt hus mot yttre påverkan. Taket utsätts årligen för enorma mängder regn, snö, hård vind, sol, nedfallna grenar och växtlighet. När taket är bristfälligt ökar risken markant för att vatten och fukt tränger ner i huset. Fukt- och vattenskador kan ofta vara mycket dyra och problematiska att åtgärda.

Kontakta oss för en ett hembesök där vi göra en grundlig besiktning av takets status. När vi säkerställt återkommer vi med passande åtgärder och ett offertförslag. Välkommen!

Kontakta oss här så hör vi av oss


Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm