Takläggare Ekerö - Vi byter ditt tak - Villatakexperten

Takläggare Ekerö

Vi är en skicklig takläggare på Ekerö som är experter på allt som rör takläggning, takbyte och takrenovering. Villatakexperten kan hjälpa till att lägga tak eller renovera tak på småhus, sommarstugan, villan eller stora fastigheter. Med andra ord hjälper vi både privatpersoner, företag, organisationer och bostadsrättsföreningar med taktjänster. Ett välskött tak är avgörande för att man inte ska få problem med fukt- och vattenskador eftersom det är det som tar emot väder och vind i vårt tuffa nordiska klimat.

Våra skickliga och välutbildade takläggare arbetar mycket professionellt och noggrant när de utför sina takarbeten. För oss är det viktigt att vi lyssnar på kundens behov och krav och är därför lyhörda och flexibla. Hos oss är du garanterad ett takarbete av allra högsta klass till konkurrenskraftiga priser och hög servicenivå.

Öka husets värde med ett takbyte

Med ett nytt korrekt lagt tak kan man faktiskt förlänga ditt hus livslängd med upp till 10 år. Det gör att huset står väl rustat för väder och vind under generationer framöver. Det gör att huset inte kommer att råka ut för dyra och tråkiga vattenskador under överskådlig framtid. Men inte nog med det, det kommer också att ge en rejäl värdeökning på hela huset.

Ett takbyte eller grundlig renovering kan alltså ses som en ren investering för framtiden. Men det är ett stor och svårt projekt för en lekman så det rekommenderas verkligen att ta hjälp av en takexpert som oss.

Takläggare på Ekerö – så fungerar det på Villatakexperten

För oss på Villatakexperten är det viktigt att takbytet eller renoveringen påbörjas så fort som möjligt. Besiktning och noggrann planering är A och O för oss för att kunna skräddarsy en passande och effektiv taklösning.

Ta kontakt med Villatakexperten – När du är i behov av våra taktjänster är du välkommen att kontakta oss via formuläret, telefon eller på mail.

Hembesök/besiktning – När vi har fått kontakt med en ny kund bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök för att besikta ditt tak. Då får vi en övergripande bild av takets status och av dina behov och önskningar. Där och då diskuterar vi fram lämpliga åtgärder.

Offert – Väl hemma på vårt kontor skapar vi en offert med ett fast pris som är baserad på den gjorda besiktningen av ditt tak. När du godkänt offert får du en orderbekräftelse på arbete och materialkostnaderna med ett startdatum.

Byggstart – På utsatt datum sätter vi igång med takbytet eller renoveringen. Allt material och container för bortforsling levereras i god tid före byggstart. Arbetet utförs av välutbildade och erfarna takläggare från Villatakexperten.

Besiktning – När ett takbyte eller takrenovering är klar genomförs en grundlig slutbesiktning av vår arbetsledare. Här går vi mycket noggrant igenom arbetet och säkerställer att allting är genomfört på korrekt sätt och enligt avtalet. När vår arbetsledare har godkänt takarbetet sker slutfakturering för arbetet.

Behöver du hjälp av en skicklig och pålitlig takläggare på Ekerö med att byta eller renovera taket? Kontakta då Villatakexperten för information, hembesök och offert! Välkommen till en pålitlig takläggare på Ekerö!

Kontakta oss här så hör vi av oss


Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm