Takläggare i Bromma - Vi byter ditt tak - Villatakexperten

Takläggare – Bromma

Vi på Villatakexperten är experter på takläggning, takbyte och takrenoveringar, både på enskilda fastigheter men också på större komplex såsom samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Vi bedriver vår verksamhet i Stockholm och är verksamma i hela Stockholmsregionen och Uppsala. Vi som arbetar på Villatakexperten har lång erfarenhet och gedigen yrkesvana och för oss är det viktigaste att du blir nöjd med resultatet.

Att byta tak i Bromma

När du ska renovera ditt tak, eller byta ut det mot ett nytt, är det viktigt att det blir ordentligt. Ett dåligt lagt tak eller en undermålig reparation kan på sikt medföra skador på din fastighet. Så det är av högsta vikt att jobbet blir korrekt utförd.

När du ska byta tak i Bromma – Varför anlita oss på Villatakexperten?

När du anlitar oss på Villatakexperten för att utföra ditt lägga ditt tak i exempelvis Bromma, så kan du lita på att du får ett väl utfört arbete av högsta kvalitet. Vi är verksamma inom hela Stockholmsregionen och levererar alltid höga resultat genom god kundnärvaro och hög servicenivå.

Takrenovering – Våra metoder

  • Första kontakt, sker genom att du kontaktar oss antingen via mail eller telefon.
  • Hembesök, Vi besöker dig för en kostnadsfri besiktning där vi tar en titt på ditt tak. Vi diskuterar vad du som kund förväntar dig och presenterar vår lösning för dig gällande ditt tak.
  • Offert, inom 48 timmar efter det att vi genomfört vårt hembesök får du en offert från oss att ta ställning till.
  • Beställning, när du är nöjd med upplägget, så lägger du en beställning på uppdraget efter vilket vi kommer igång med arbetet så omgående som möjligt.
  • Jobbet utförs, våra takläggare påbörjar takrenoveringen, takläggningen eller bytet av taket. Vi sätter start- och sluttider och genomför arbetet snabbt och punktligt utan att slarva. Vi är alltid måna om att föra en löpande dialog med dig som kund under arbetets gång.
  • Faktura, Vi skickar fakturan till dig och om uppdraget är en hushållsnära tjänst så är ROT-avdraget redan utfört.
  • Om så önskas av dig som kund, kommer vi och gör en uppföljning av det utförda arbetet. Vi finns alltid tillgängliga om det senare skulle uppstå några nya servicebehov.

Tjäna pengar på ett välskött tak

Ett välskött tak kan förlänga livslängden på din fastighet med upp till hela 10 år, så ett väl genomfört takbyte eller takrenovering är med andra ord en investering som på sikt kan ge bra avkastning vid en eventuell försäljning eller flytt.

Kontakta oss på Villatakexperten redan idag

Kontakta oss på Villatakexperten redan idag för ett kostnadsfritt hembesök och rådgivning. Vi är experter på tak och utför professionella takbyten och takläggningar i hela Storstockholm samt Uppsala.

Kontakta oss här så hör vi av oss


Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm