Takläggare & Takrenovering Stockholm - Byt tak - Villatakexperten

Takläggare & Takrenovering Stockholm

Villatakexperten är din professionella takläggare i Stockholm.

Vi på Villatakexperten utför takomläggningar, takrenovering samt byte av tak åt både enstaka hushåll och större samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Våra bra takläggare arbetar över hela Stockholmsregionen och med lång erfarenhet kan vi erbjuda våra kunder takarbete med hög kvalitet och lång hållbarhet.

Vi arbetar med många olika typer av tak, såsom plåttak, papptak och takpannor för att kunna erbjuda alla typer av takbyten. Papptak är dock vår specialitet och vi arbetar med många olika typer av tätskikt på olika områden av en byggnad.

Takläggare Stockholm – Våra tillvägagångssätt

Vårt arbetssätt är liksom många andra takfirmor som sysslar med takrenovering uppdelat i flera steg. Ungefär såhär går arbetsprocessen till när vi tar oss an ett uppdrag:

  • Första kontakt: Kontakta oss via mail eller telefon.
  • Besök: Vi besöker dig för en kostnadsfri besiktning där vi tar en titt på ditt tak. Vi diskuterar vad du som kund förväntar dig.
  • Offert: Vi lämnar en offert på projektet inom 48 timmar.
  • Beställning: När du är nöjd med upplägget, så lägger du en beställning på uppdraget.
  • Jobbet utförs: Våra takläggare påbörjar takrenoveringen, takläggningen eller bytet av taket. Vi sätter start- och sluttider och genomför arbetet snabbt och punktligt utan att slarva.
  • Avstämning: Vi stämmer av vårt jobb och ser till att du är nöjd.
  • Faktura: Vi skickar fakturan. Om uppdraget är en hushållsnära tjänst så är ROT-avdraget redan utfört.
  • Uppföljning: Om så önskas av dig som kund, kommer vi och gör en uppföljning av arbetet. Vi finns dessutom alltid tillgängliga om det senare skulle uppstå några nya servicebehov.

Att tänka på vid takrenovering i Stockholm

bästa takläggare stockholm

När du ska byta tak är det viktigt att bytet blir korrekt genomfört och att de som utför arbetet kan sitt hantverk. Ett slarvigt utfört arbete kan föra med sig stora besvär och kostnader längre fram och därför är det viktigt att takläggaren kan sin arbetsprocess. Vi på Villatakexperten arbetar alltid ut efter att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med det färdiga resultatet på din takomläggning. Dels ger det oss ännu en referens inför framtiden, samtidigt som ett väl genomfört takbyte ökar livslängden på din fastighet och därmed även försäljningsvärden – en investering helt enkelt!

Takrenovering Stockholm – Varför Villatakexperten?

Alla våra bra takläggare besitter lång yrkesvana och gedigen kunskap, något som ger resultat i form av ett noggrant och utförligt gjort arbete. Då det är ett arbete gjort av högsta kvalitet, så höjer det dessutom värdet på din bostad i längden. En korrekt utförd takrenovering kan innebära upp till 10 års utökad livslängd på din fastighet. En snörik vinter stoppar oss inte heller, då vi kan garantera att du slipper fuktskador med oss.

Hör av dig redan idag för ett kostnadsfritt hembesök innan våra takläggare börjar byta ditt tak – tillsammans kommer vi överens om vad som passar dig och ditt hus allra bäst. Välkommen till en erfaren takfirma i Stockholm!

Takläggare & Takrenovering Stockholm

Vi hjälper våra kunder i:

Kontakta oss här så hör vi av oss


Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm