Energitak

Villatakexperten kan stolt presentera att de kan erbjuda er som kund en snygg estetisk lösning för ditt hus när du är intresserad av att använda dig av solceller. Med Villatakexpertens energitak får du en högeffektiv solcell integrerad i en klassisk takpannas design. Det betyder att du kan bli helt eller delvis självförsörjande med ström utan kompromiss på varken design eller estetik på ditt hus.

Varför använda sig av energitak?

Taket ser ut som ett helt vanligt tak, själva solcellen är integrerad i en lertegelpanna. Vilket gör att du slipper placera en hel solcellsanläggning ovanpå ditt tak.

Energitaket går att få i två olika färger, både i rött & i svart.

Ekonomisk fördel

Låt ditt tak försörja & producera din elkonsumtion. Energitaket gör att du kan bli helt eller delvis självförsörjande.

Miljömässig fördel

Energitaket är ett miljövänligt & hållbart alternativ för ditt boende genom egenproducerad el, som ger er möjlighet att bli helt energineutrala.

Funktion & Design

Energitaket fungerar på alla typer av tak och är flexibla att installera, oavsett om det är en villa, höghus eller offentlig byggnad. Tegelpannan ser ut som ett vanligt tak, vilket betyder att du inte behöver välja mellan hållbarhet eller design.

Kostnadsfritt hembesök

Välkommen att kontakta oss på Villatakexperten om du är intresserad av energitak.

Vi erbjuder alltid att komma på ett kostnadsfritt hembesök och inspektera ditt tak.

Efter hembesöket ser vi till att du får offert för arbetet som skall utföras, vartefter vi kan presentera en tidsplan, från utförande till slutbesiktning. Självklart har du sedan 15 års tätskiktsgaranti på arbetet.

Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm